- Konuyu Başlatan
Çağrı nın insignia team forumunda durumu paylaştığını söylemesi üzerine bende netten baktım Çağrı'nın iyi niyetli hareketi üzerine. Öncelikle Çağrı çok teşekkür ederim.
Beni üzen, altta o forumdan bir varlığın aşağıda vereceğim cevabıdır. İşte
''Ya yeter artık arkadaşlar..millette ne eziklik varmış abi ya, jip kullananlara resmen kin kusuyo millet. Ben onlara trafikte kolaylık sağlıyıp saygı gösteriyorum ama adamlar ön yargıdan artık onlara yardımcı olmamda bile sert tepki veriyolar.'' mesajımla kastettiğim aşağıdaki tarz düşüncedekiler.. Ne kin kusmadır, ne hazımsızlıktır, ne kıskançlıktır bu anlamadım gitti.. İşte bu tip kıskanç ve hasetinden çatlayan insanlar yüzünden millet arasında sınıf ayrımı ve kin duyguları artıyor. Neyse laf çok uzadı,benim anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. O forumdaki mesajı direkt olarak kopyalıyorum buraya:
''o arkadaş biraz kafadan hikaye uydurmuş kendinide baya kaptırmış buna
,kendince artislik yapıyor etilerde oturuyorum altımda jeepim var millete ezik demeler falan komik şeyler bunlar,adama sorarlar madem o kadar taciz etti önünü kesti plakasını almak aklına gelmedi mi hiç''
Bu yazıyı yazana hayatta başarılar diyebiliyorum sadece.
Beni üzen, altta o forumdan bir varlığın aşağıda vereceğim cevabıdır. İşte
''Ya yeter artık arkadaşlar..millette ne eziklik varmış abi ya, jip kullananlara resmen kin kusuyo millet. Ben onlara trafikte kolaylık sağlıyıp saygı gösteriyorum ama adamlar ön yargıdan artık onlara yardımcı olmamda bile sert tepki veriyolar.'' mesajımla kastettiğim aşağıdaki tarz düşüncedekiler.. Ne kin kusmadır, ne hazımsızlıktır, ne kıskançlıktır bu anlamadım gitti.. İşte bu tip kıskanç ve hasetinden çatlayan insanlar yüzünden millet arasında sınıf ayrımı ve kin duyguları artıyor. Neyse laf çok uzadı,benim anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. O forumdaki mesajı direkt olarak kopyalıyorum buraya:
''o arkadaş biraz kafadan hikaye uydurmuş kendinide baya kaptırmış buna

Bu yazıyı yazana hayatta başarılar diyebiliyorum sadece.