Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu alfaların satıcıları o zaman atıyor aga yok şehir icinde 16 kuruş şehir dışında 13 kuruş diye.. kime alfa alacagım desem hemen yok benzinci ile akraba olursun yok servisle akraba olursun .. ne öcüymüş bu alfa .. ama öcülere bayırlırım o ayrı
litre olarak hiç hesaplamadım onuda hesaplayıp yazarım peki ankarada boyle ucuza güzel gaz ayarı yapan yer varmı bildiğiniz ama ankara şaşmaz da ve dier oto sanayilerinde gaz ayarı 30-50 ytl falan die girişlere asmışlar bilgisayrda gaz ayarı diyerekten. ya biz çok safız ya da esanaf çok uyanık
sende litresini ne kadardan aldığını yaz banane banane
evet litre hesabıdır aslında aslolan fakat türkiyede bu olaya kamyon şöförü mantığı ile yaklaşıyoruz hep. ben km de şu kadar yakıyor derken sürekli litresine şu kadar verdiğim lpg ile demek zorunda kalıyorum bu yüzden.
misal benim litresine 1.66 ytl verdiğim lpg ile km başına 16 kuruş falan yakıyorum. ki açık hava filtresi olduğu için genelde o sesi duymak için yüksek devirlerde vites değiştiriyorum gaza gelince.
yani senin hesabına göre şehir içinde 9,5 ~9,6 lt lpg tüketimim var.. tabi söylediğim bu şartlarda..
ps: ankarada yaşayan arkadaşlar yolları düşerse lpg yi sihhiye köprüsünden istanbul yoluna doğru giderken sağ kanattaki petrol ofisinden almalarını salık veririm ki lt fiyatı 1.58 ytl !