arkadaşlar astra g 1.6 1 lt ile 11 km şehir içi şehir dışı 16km
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla arkadaşlar belki kızcaksınız bence doru sölemiyoruz kımyakarında bnede üç hafta önce takdırdım lpg atiker normalde sorunyok arabanın tüm bakımlarını yaptırdım harmakineye balatım motor da enufak hatadayok valla üçkeredenedim enson kidenemem 130 km 43 bintl degitmişim trafikde vardiyelim 350 altına düşmüyo sizdiyosunuz 200 170 225 lira km de nasılişbu anlatında bende yapim terslik nersinde wectra 2.0 cd otomatik
enjektör meme capları ufak olabılır bı yanliş vardır arabanı bırdaha elden gecır belkı arabanda kacak vardırvalla arkadaşlar belki kızcaksınız bence doru sölemiyoruz kımyakarında bnede üç hafta önce takdırdım lpg atiker normalde sorunyok arabanın tüm bakımlarını yaptırdım harmakineye balatım motor da enufak hatadayok valla üçkeredenedim enson kidenemem 130 km 43 bintl degitmişim trafikde vardiyelim 350 altına düşmüyo sizdiyosunuz 200 170 225 lira km de nasılişbu anlatında bende yapim terslik nersinde wectra 2.0 cd otomatik
valla arkadaşlar belki kızcaksınız bence doru sölemiyoruz kımyakarında bnede üç hafta önce takdırdım lpg atiker normalde sorunyok arabanın tüm bakımlarını yaptırdım harmakineye balatım motor da enufak hatadayok valla üçkeredenedim enson kidenemem 130 km 43 bintl degitmişim trafikde vardiyelim 350 altına düşmüyo sizdiyosunuz 200 170 225 lira km de nasılişbu anlatında bende yapim terslik nersinde wectra 2.0 cd otomatik
arkadaşlar astra g 1.6 1 lt ile 11 km şehir içi şehir dışı 16km