sinek, böcek kısaca herşey ama hepsi ölü :)

yahu birader hiçmi camlara su fışkırtıp sileceği çalıştırmadın bu camları birde kaputa bakmak lazım

:rolleyes::good: aynen abi yaa nasıL yoLculuk yaptınız o şekiLde rahatsız etmedimi hiç

amaa temızlenınce bı ferahlıyo ınsan:D

yahu birader hiçmi camlara su fışkırtıp sileceği çalıştırmadın bu camları birde kaputa bakmak lazım
su fışkırtsanda öyle zor cıkıo ki bizde köye giderken oluo böyle cıkartana kadar canım cıkıo yapıştığı gibi kalıyo

kan gövdeyi götürmüş resmen ön camda:Dkatliam olmuş:D
benimde ön ızgara arasına soldaki arabanın kaputundan seken fare girmişti 3 metre yükseklikten sonra kuyruğundan çekip attık kolonyalı mendille:D:D

Katil Mustafa :kop:. Abant sonrası İzmir'e dönerken akşamüstü saatlerinde Manisa girişinde sinek bulutuna girdim. Bir süre sonra sinek leşleri yüzünden farlar bile göstermez oldu. Manisa'ya 5 kilometre kala durup farları ve ön camı temizlemek zorunda kaldım.

su fışkırtsanda öyle zor cıkıo ki bizde köye giderken oluo böyle cıkartana kadar canım cıkıo yapıştığı gibi kalıyo
Gerçekten bu işlem sonrası hem leşler çıkmıyor hem de silgiler ile cam yağlanıyor. Çare olarak aracımda güderili sünger bulunduruyorum. Oldukça faydalı.

savaş abi inan zorlandım ama denemek istedim en son temizlediğimde sanki cam yoktu :)

silecek su kabına % 30-50 oranında Mr muscle koyduğun zaman silecekler ne var yok temizliyor.uzun yolda durup sinek ölüsü silmekten bıkanlar için tavsiye edilir.
Yok pahalıya gelir derseniz sıvı sabun koyun bir miktar , ama etkisi Muscle ' a göre daha az tabiki.

valla değişik bi fikir tabii ama şöyle bi durum var o sıcakta silecek eriyor

ne pis herıf oldun mustafa ya ınsan yıkar :D:D

Geri