Simit Tank

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra hb arabama küçük depo taktırdım. Fakat bagajı kullanamıyorum malesef Sizce simit tanka dönüştürmem doğru olurmu. Bu defa da yedek lastiği nereye koyacam diye düşünüyorum. Teker patlamaz. eve bırakırsın patlayacağı tutar diye korkuyorum.

valla ben 2001 den beri patlatamadım tekerleği şimdi yeniledim 4ünü zaten :)

patlamıyor tekerlek yani rahat olun :D

eğer çok kafanıza takarsanız tamir köpükleri var deodorant kutusu boyunda.. gayet pratik çözümler. yedek lastiğin yerini fazlasıyla alır. zira artık birçok araçta stepne yok.

aynı durum benim başımda..ben simit tank taktırdım..stepneyi dışarı çıkardım..ilk başlarda stepne balkonda duruyordu :) patlayınca lastiğe sıkılan spreylerde aldım aracta duruyor ama son günlerde stepneyi bagaja koydum ölece duruyor..zaten bagajı fazla kullanmıyorumm..spreye güvenemediğim için böle yaptım..eğer sende bagajı fazla kullanmıyorsan stepneyi koy bagajda dursun derim...

benim en fazla 3 ayda bir patlıyor lastik hayatta şaşmaz :( stepne bence her daim lazım olan bir şey. Şimdi lastik patlasada komple sönmüyor sonuçta lastikçiye kadar götürüyor, çivi vs... durumlarda hatta hiç inmiyor bile... ama cam gibi birşey de kesebilir ki başıma geldi, koca yarık olunca anında iniyor. işte o durumda stepne yola devam garantisi...

köpük hiç kullanmadım öyle büyük kesikleri kapatıyormu bilmiyorum, ama sanmıyorum. lakin gel gelelim simit tankın depolama hacminin küçüklüğü sorun oluşturmazsa mantıklı seçim. Stepneyi de bagajı çok yüklemediğiniz zamanlarda içiniz rahat etsin diye bagajda köşede taşırsınız.

Son düzenleme:
benim en fazla 3 ayda bir patlıyor lastik hayatta şaşmaz :( stepne bence her daim lazım olan bir şey. Şimdi lastik patlasada komple sönmüyor sonuçta lastikçiye kadar götürüyor, çivi vs... durumlarda hatta hiç inmiyor bile... ama cam gibi birşey de kesebilir ki başıma geldi, koca yarık olunca anında iniyor. işte o durumda stepne yola devam garantisi...

köpük hiç kullanmadım öyle büyük kesikleri kapatıyormu bilmiyorum, ama sanmıyorum. lakin gel gelelim simit tankın depolama hacminin küçüklüğü sorun oluşturmazsa mantıklı seçim. Stepneyi de bagajı çok yüklemediğiniz zamanlarda içiniz rahat etsin diye bagajda köşede taşırsınız.

Hocam nasıl başarıyorsun 3 ayda bir lastik patlatmayı..gerçi İzmirde Çiğli tarafına yolunuz düşerse yolların güzelliğini görürsünüz..:)

Geri