Bagajdaki LPG tankı,simit tank ile değişirmi??

Değişir Ancak Fazla Km Bekleme Simit Depodan Bence Yatay Depo

hayır kesinlikle böyle birşey her araba istediği depo yu taktırabilir.. sedan yada hatcback le alakası yok isteyen istediği depoyu taktırabilir... sakıncasıda yok depolar 3 milim sac var benzin deposundan korkun lpg deposundan korkmayın....

aynı durum benim de gündemimde. araştırmak lazım.. simit depo daha mantıklı.. 60 lık dev tank taşıyatak bagajı heba ediyoruz.

arkadaşlar bende aracıma lpg taktırdım simit tank taktırdım ve bugün itibariyle makine mühendisleri odasından da geçtim yarında fenni muayane günü ordan da geçtikten sonra size bilgi veririm

makine mühendisleri odasındaki arkadaşa sordum sedan araçlarda sorun olmuyuş ama bazı hacback araçlarda arkadan kazalarda tehlike yarattığı için kabul etmiyolarmış öyle söledi ordaki arkadaş

valla benim araç astra g hb. simit depo var ben de tedirginim arkadan kaza konusunda.

hiç bir zaman tedirgin olmayın daha önce dediğim gibi benzin deposundan korkun gaz deposundan korkmayınben 5 yıldır bu işin içindeyım sorularınızı cevaplamaya hazırım

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. sanırım simit deponun zararlı olmasından ya da dayanıksız olmasından kaynaklanmıyor problem.
Problem stepnenin yerine konması ve stepnenin olmaması ya da stepne bagajda bomboş durması. hele hb araçlarda kaza anında o lastik saglam sabitlenmemişse(ki sabitlemek çok zor) yolcu bölümüne çok rahat geçebilmekte. Araç alıyoruz 8 airbag olsun abs olsun aktif emniyet kemeri olsun , aktif koltuk başlığı olsun diye fazla para ödeyip güvenlik yapmaya çalışıyoruz ama bagajda boşta duran bir stepnemiz var. Bence sorun bundan kaynaklanmakta bu benim düşüncem.

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. sanırım simit deponun zararlı olmasından ya da dayanıksız olmasından kaynaklanmıyor problem.
Problem stepnenin yerine konması ve stepnenin olmaması ya da stepne bagajda bomboş durması. hele hb araçlarda kaza anında o lastik saglam sabitlenmemişse(ki sabitlemek çok zor) yolcu bölümüne çok rahat geçebilmekte. Araç alıyoruz 8 airbag olsun abs olsun aktif emniyet kemeri olsun , aktif koltuk başlığı olsun diye fazla para ödeyip güvenlik yapmaya çalışıyoruz ama bagajda boşta duran bir stepnemiz var. Bence sorun bundan kaynaklanmakta bu benim düşüncem.

şimdi arkadasım biz smit depoları bağlarken bundan 3 sene önce eskiden köpükle bağlanırkı buna MMO izin vermedi... bundan sonra ise iki metrik 8 çıvatayla bağlıyoruz sapa sağlam oluyor stepneye gelince küçük stepneler var azami hızı 80 kmh bundan bir adet alındıgı zaman sorun olmuyor zaten her benzin istasyonlarında lastikçi var
.....

dimi önden yandan 8 hava yastıgı seni koruyor ama arkadan bi lastik giriyor aldın mı cevabını diyor adama :)

dimi önden yandan 8 hava yastıgı seni koruyor ama arkadan bi lastik giriyor aldın mı cevabını diyor adama :)
yani güvenlik için ekstra para ödeniyor. ama benzinliğe girdiğimde bana mendil hediye ediyorlar ve en kolay konulabilecek yer şapkalık oraya koyuyorsun ve 90 km ile giderken ani frende kafanı gözünü patlatıyor lastiğin küçük olması neyi değiştirir o kartondan damı küçük ya da hafif

Geri