Değişir Ancak Fazla Km Bekleme Simit Depodan Bence Yatay Depo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. sanırım simit deponun zararlı olmasından ya da dayanıksız olmasından kaynaklanmıyor problem.
Problem stepnenin yerine konması ve stepnenin olmaması ya da stepne bagajda bomboş durması. hele hb araçlarda kaza anında o lastik saglam sabitlenmemişse(ki sabitlemek çok zor) yolcu bölümüne çok rahat geçebilmekte. Araç alıyoruz 8 airbag olsun abs olsun aktif emniyet kemeri olsun , aktif koltuk başlığı olsun diye fazla para ödeyip güvenlik yapmaya çalışıyoruz ama bagajda boşta duran bir stepnemiz var. Bence sorun bundan kaynaklanmakta bu benim düşüncem.
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. sanırım simit deponun zararlı olmasından ya da dayanıksız olmasından kaynaklanmıyor problem.
Problem stepnenin yerine konması ve stepnenin olmaması ya da stepne bagajda bomboş durması. hele hb araçlarda kaza anında o lastik saglam sabitlenmemişse(ki sabitlemek çok zor) yolcu bölümüne çok rahat geçebilmekte. Araç alıyoruz 8 airbag olsun abs olsun aktif emniyet kemeri olsun , aktif koltuk başlığı olsun diye fazla para ödeyip güvenlik yapmaya çalışıyoruz ama bagajda boşta duran bir stepnemiz var. Bence sorun bundan kaynaklanmakta bu benim düşüncem.
yani güvenlik için ekstra para ödeniyor. ama benzinliğe girdiğimde bana mendil hediye ediyorlar ve en kolay konulabilecek yer şapkalık oraya koyuyorsun ve 90 km ile giderken ani frende kafanı gözünü patlatıyor lastiğin küçük olması neyi değiştirir o kartondan damı küçük ya da hafifdimi önden yandan 8 hava yastıgı seni koruyor ama arkadan bi lastik giriyor aldın mı cevabını diyor adama![]()