şimdi ecotek degilde üstün olan rs mi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla araç dolu dolu,beğendim.
motoruda ecotec ten daha yakışıklı duruyor:D

Zaten araç X20XEV ecotectir . Kapağın üstündeki ECOTEC yazısını silmiş Steinmetz yazmış olay bu sadece.

motor 2.0 ecotec le dış görünüm olarak aynı birinde ecotec birinde steinmetz yazıyo..

değişen sadece yazı mı?

Steinmetz Firması tarafından modifiye edilmiş bir araç bu diyeceğim ama panjur irmscher. Öyle özel üretim falan olduğunu sanmıyorum. Dikkatli Baktığınızda koltuklar açık deri ama koltuk ısıtma yok.Opel bunu sınırlı sayıda üretiyorsa bu deri koltuğa ısıtma yapmayı akıl edememiş mi? Büyük ihtimal kendi deri döşeme yaptırdı motor kapağını Steinmetz yazılı olanlada değiştirdi.

Sonuç olarak X20XEV ECOTEC Vectra B:)

Steinmetz Firması tarafından modifiye edilmiş bir araç bu diyeceğim ama panjur irmscher. Öyle özel üretim falan olduğunu sanmıyorum. Dikkatli Baktığınızda koltuklar açık deri ama koltuk ısıtma yok.Opel bunu sınırlı sayıda üretiyorsa bu deri koltuğa ısıtma yapmayı akıl edememiş mi? Büyük ihtimal kendi deri döşeme yaptırdı motor kapağını Steinmetz yazılı olanlada değiştirdi.

Sonuç olarak X20XEV ECOTEC Vectra B:)
adam aracının opelim'e düştüğünü öğrenirse ağıt yakar valla:D

Bence ilana eklenmeli bu konunun linki araç hakkında detaylı araştırma :)

o zmaan motor gücü aynı 136 hp :) tüketiciyi kandırmıs :)

arac96 model cd direksiyonda dügmeler var normal cd de yok ama digitial kliamda yok :)

Geri