Şikayet edilen yetkili servis, aracımıza fişleme yapar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muminp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muminp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Yetkili servisi bir sebepten merkeze şikayet ettik diyelim, şikayet ettiğimiz için fişleme yapılır mı sizce? Sadece radyatör değişimi için 3 gün bekletildim kafama takıldı uzun sürmesi, saygılar

Fişleme derken ne yapabilirlerki aracınıza ? Ben olsam ederdim 3 gün çok .anlaştığınız süreyi aşmışsa

Sony Z5 ile gönderildi

aslında servis hizmeti aldıktan sonra genel merkezden müşteriyi telefonla arayıp servisimizle ilgili puanlama yapmak ister misiniz diye sormaları lazım. bir çok markada var bu sistem.

İşi ağırdan alma, ya da eksik iş yapmayı kastetmiştim, malum yetkili servis tek oluyor bir şehirde, mecbur ona gidiyoruz..

Servisin elinde yedek parça olmayabilir ama bu durumu müşterisine bildirmek zorundadır.

şikayet ettiğinizde bu müşteriyle uğraşılmaz diyerek işi hızlandırırlar genelde...

Adam gibi zamanında işini yapsınlar millette şikayet etmesin. Öyle benim aracımı filan fişleme falan filan işine girsinler kan alırım adamdan kan hehe

Adam gibi zamanında işini yapsınlar millette şikayet etmesin. Öyle benim aracımı filan fişleme falan filan işine girsinler kan alırım adamdan kan hehe

Vur kırbacı :sopa:

şikayet etmekten çekinmeyiniz, tr de şikayeti sosya medyaya dökmeden çözüm bulmuyorlar.

Geri