sigorta paneli

IceBreaker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar....:confused:
bende 2002 model g kasa astra var.çakmaklığa elektrik gelmiyor..
muhtemelen sigortası attı.Yanlız bende sigortaların neye ait olduğunu gösteren bir liste yok....
hangi sigorta neye ait tek tek denemek istemiyorum..elinde bunların listesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

gerek yokki listeye.hangi sigortanın attığını gözle bakınca görebilirsin.en kötü ihtimalle sök teker teker bak.en fazla 10 dakkanı alır.

soldaki sigorta kutusunun arkatarafında şeması war

selamlar ewt tek tek denemek biraz uzun ve zahmetli:D bir iş.
yalnızz ben sigorta şemasını göremedim..:confused: ama tekrar birdaha bakarım..
teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun

arkadaşlar yardım edebilecek yok mu

çakmağın sigortası sadece çakmağı çalıştırmıyordur büyük ihtimalle yani eğer sigorta atmışsa başka çalışmayan şeylerde olabilir,eğer sigortadan değilse çakmağın kablo soketinde bi problem vardır büyük olasılıkla şase almıyordur...

arkadaşım kontrol lambası diye birşey var git elektrikciye yapsın ne uğraşıyorsun
yada erpaşa yakınsan gel ben halledeyim
kendine iyi bak

selam arkadaslar benim de 2001 model astra cd im var geçen akü tamamen bosalmıs şarza koydurdum yerine taktım taktıktan sonra teyp kodunu doğru olarak girdim çalıstı buraya kadar sorun yok sorun camlarda ve far düğmesinde ön panelin ısıkları yanmıyor far düğmesini cevirdigimde farlar yanıyor fakat gösterge tablosunun ısıkları yanmıyor acaba sigortasımı attı hem atmıs olsa bile farlarında yanmaması gerek öyle değilmi acaba?

selam arkadaslar benim de 2001 model astra cd im var geçen akü tamamen bosalmıs şarza koydurdum yerine taktım taktıktan sonra teyp kodunu doğru olarak girdim çalıstı buraya kadar sorun yok sorun camlarda ve far düğmesinde ön panelin ısıkları yanmıyor far düğmesini cevirdigimde farlar yanıyor fakat gösterge tablosunun ısıkları yanmıyor acaba sigortasımı attı hem atmıs olsa bile farlarında yanmaması gerek öyle değilmi acaba?
bence farların sigortasıyla göstergelerin sigortası ayrı ayrı olması lazım. Mesela benimde dün klimanın sigortası attı ve klimanın göstergeleri hala çalışıyormuş gibi göstermeye devam ediyordu ama hava üflemiyordu.

alt sırada sağdan 6. çakmaklık olması lazım kardeş dene bi bakalım

Geri