Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar içen arkadaşlarımızın ortak derdidir sanırım.Ben içiyorum ve bırakmak istiyorum ama kendi başıma zor görünüror.Önerileri olanlar varsa lütfen paylaşalım.
Herşey iradede istenince oluyor . Azaltarak bırakmaya çalışmak arzuyu dahada artırıyor. Ben birden bıraktım . yirmi beş senedirde içmiyorum. Bazen puro içiyorum. Oda bir iki ayda bir. Kesin bırakmaya karar verdiysen sigara ile ilgili ne varsa kendinden uzak tut. Arkadaşlarına hediye et .İnşallah sonuç alırsın.Kafanda bitirirsen zafer senindir.:good:
5 sene içmedim. yine başladım. sonra yine bıraktım 3 sene içmedim ve yine başladım. sigara tiryakiliği hiç bitmiyor be dostum. bıraktığım zamanlar gece rüyama bile girerdi.
Evet yavaş yavaş deil birden bitiriceksin işi kafanda bitiriceksin ben 4sene içmedim bıraktım hiçde canım istemiyordu şimdi gine başladım arsıra içerim
Sigarayı niye içiyorsunuz nedenleri ne asıl bunların üstüne gitmek gerekiyor. Keyiften mi, efkardan mı,stresten mi,sıkıntıdan mı,boşluktanmı yoksa özentilikten mi..?