Shell den Bedava Benzin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miralay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

miralay

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Arkadaşlar konu varmıydı bilmiyorum aradım ya ben bulamadım ya da yoktu.Shell çekilişle 25,000 kişiye benzin veriyormuş.Bilginiz olsun istedim.Eğer konu varsa lütfen silinsin kirlilik olmasın.

Ayrıntılı bilgi varmı ?

valla resmi sitesinde vardır herhalde.bana da mail yoluyla bilgi geldi.club card üyeliğinden dolayı

Arkadaşlar konu varmıydı bilmiyorum aradım ya ben bulamadım ya da yoktu.Shell çekilişle 25,000 kişiye benzin veriyormuş.Bilginiz olsun istedim.Eğer konu varsa lütfen silinsin kirlilik olmasın.

eskiden araba verirlerdi, şimdi benzin :kop:

bende kampanya detayları var, cebime sms atmışlar... 1 nisan-31 mayıs arası her 100 tl ve üzeri yakıt alımları için ayrı ayrı çekilişe katılma şansı diye yazıyor...

bende kampanya detayları var, cebime sms atmışlar... 1 nisan-31 mayıs arası her 100 tl ve üzeri yakıt alımları için ayrı ayrı çekilişe katılma şansı diye yazıyor...

+1 , az evvel radyoda dinledim, her 100 tl ye bir çekiliş numarası veriliyor, numarayı sms atıyorsun vs çekiliş yani...

eskiden araba verirlerdi, şimdi benzin :kop:
+1907 çok önemli bi nokta :D
edit: şimdi öğrendim ki promosyon kuralları değiştirilmiş artık kendi ürünleriyle promosyon yapabiliceklermiş...

Son düzenleme:
100 lıra verdıkden sonra bedava benzın verse ne vermese ne :D

dünh sordum adam bi baktı 15liralık bedava benzinim varmıs mutlu oldum:D

Geri