Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet kalibrasyon ayarı yada basınç sensörü... lpg'nin basıncı az gelince benzine geçer.. beyin bunu öle algılıyosa ilk önce yazılıma baktır daha sonra basınç sensörüne..
lpg nin pc programında belli aralıklarla 2-3 saniyeliğine benzine geçme gibi seçenekleri var enjektörlerin kurumasını önlemek için o seçenek etkin olabilir.programı kontrol edin bi
Benim bir defasında motor suyum çok eksildiği için kendiliğinden tekrar benzine geçme sorununu yaşamıştım. Bu da küçük bir ihtimal.
Hatta bu sorunu internette çeşitli forumlarda araştırırken en son ihtimal verdiğim ve hatta güvenmediğim bir cevap "suyun eksik olabileceği idi". Fakat benim sorunum da tam bu imiş.
Onun dışında sıcaklık, devir ve gaz basıncı ve bunların müşürleri ile ilgili sorunlar olabilir.
asagıda yazdım baska yerde aramaya gerek yok
vectrada basınc degerı 120 cıvarıdır
az yaksın dıye 80 cıarı normal araclara ayarına alırsan sıkıstıgında benzıne gecme ıhtımalı yuksektır
su azda olsa seyır halınde gıderken gecmez
ya ısı sensoru dengesız yada regulator basıncı
fıltre ve dıyaframa bakmaktada fayda var..
ozaman o durumlarda ısı sensoru arızalıdır
laptopa baglandıgında dengesız ısı degısımlerını gorebılırsın
ornegın 30 derecede actıgını dusunursek 10 dereceden 90 dereceye cıkabılmektedır
aklıma gelen bır yerde kesıcıler
yanı lpg ve benzın ayırıcıları roleler tam ıslem yapmıyor olabılır
samandıra uzerındekı role kapatıyor olabılır buda benzınle gıtmenı saglar
uzerındekı sasede sorun vardı gevseklıkte olabılır goz ardı etme