yumuşak hamurlu lastik ses yapmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Michelin lastikleri c2 vtr aracimda kullandım. Şehir içinde ufak çukurlar bile korkuku rüyam olmuştu. 4 lastigimde balon yaparak ortalama 6-7 bin kilometrede ömürlerini tamamladılar. Ancak lastik yanakları 55 ve ustu olan hiçbir aracimda balon sorunu yaşamadım.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
195/65/15 lastiklerini kullanıyorum michelin'nin her türlü yolda gönül rahatlığı ile ilerliyorum. siz bu balon yapma işini nasıl beceriyosunuz hiç anlamıyorum. köy yolunda dahi banamısın demiyor. Allah'a şükür balon ile hiç karşılaşmadım tanıdıklardan da duymadım.
michelin abartılmıyor piyasada 2-3 marka lastik vardır. gerisi hikaye şahsi fikrim! gidip uzakdoğu lastikleri ile kıyaslanmaz bile michelin. yol tutuşu konusunda ses konusunda başarılı bir lastik.
65 yanak tamam da 55 yanak dayım kullanıyor oda aynı şekilde hiç sorun yaşamadı bana da kendisi önerdi ben önceden good year kullanıyordum. şuan kullandığınız lastikte sorun yoksa devamYanak genişliği 55 ustu araçlarla hic sorun yasamadigimi söylemiştim. Sizinkide 65. Bu tip kalın yanaklı lastiklerde bende hic sorun yasamadigimi belirtmiştim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Michelin sevdası yalnız bizim ülkede olmalı, gürültü, yol tutma, aşınma, yakıt tasarrufu gibi konularda uluslararası sitelerdeki test başlıklarını incelerseniz Michelinin hiçbir zaman yukarlarda olmadıgını görürsünüz. A segmentindeki arabaların fabrika çıkış lastiklerini de inceleyin kaç tanesinde Michelin görürsünüz?