Kimse kumho demiyor ki esas sen okumuyorsun. Aynı senin benim gibi kullanıcıların yorum yapıp lastiklere puan verdigi bir siteye alıntı yaptım. Adamlar Michelini alıp kullanmış memnun kalmamış kumho diye rastgele bir lastiğe tıkladım yüzde 80in üzerinde memnuniyet var. Hep denir ya Michelin yumuşak da Avrupa'ya göre yok bizde çukur tümsek var bize gelmez diye. Ben de merak ettim ahmet Mehmet memnun acaba hans tim ne düşünür diye. Onlar Avrupa'nın kaymak asfaltında memnun mü ona baktım. Memnun değil. Sen on senedir memnun olabilirsin ama bir sürü lastik cikti piyasaya on senedir. Yabancı dilimiz var okuyup anlayabiliyoruz. Senin elin oğlu dediğin adam yapıp gönderiyor o lastiği niye yaptığını kullanıyon da yaptıgı testlere görüşlere itibar etmiyon. Arkadas başka lastik takip kaza yapsa sorumluluğunu alır mısın saçmalığını da sen çıkardın. Forumunuz sizin olsun böyle sadece amacı birilerine saldırıp laf sokan tahammülsüz kisilerin olduğu yerde adam gibi konuşup tartışmaya çalışan degisik ve cesitli gorus acisi getirmeye calisanlara yer olmaz.
Tamam arkadaş sen haklısın biz suçluyuz.Uzatmaya niyetim yok.