Selam Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CASTROL kullanmayın.
Tam/full sentetik olan değil de %100 sentetik olan yağları tercih edin.

Motul, liqui moly, mobil olabilir.

Motul 300v 5/40 güzel olur.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık geçti değiştim bir kere. Arabayı çok sıkıştıran biri değilim zaten haftanın 4 günü kapıda yatıyor. Bi dahaki bakımda da muhtemelen dizele geçmiş olurum inş. Şuan da cosmo 136 lığa taktık kafayı hayırlısı inş

CASTROL kullanmayın.

ya da motul 8100 xcess 5w40 %100 sentetik, aklınızda bulunsuz

Kitapçıkta dexos 2 kullan yazıyor, ben de serviste onu istiyorum ama gm marka tam sentetik bir yağ kullanıyorlar, castrol hiç kullanmadım daha, kitapta ne yazıyorsa onu kullanmak lazım.

CASTROL kullanmayın.

Neden CASTROL kullanmayın dediniz hocam?

Makaleyi 2. kez okudum fakat yine Casrtol kullanmamak için bir gerekçe göremedim :) sadece Castrol'ün Edge 0w40 HTHS değerine göre kıyaslama var. Benim anladığım Motul veya Liqui Moly alınabilir ve Mobil1 tabiki, ama Castrol niye kullanılamazı çıkaramadım ben :) Mobil1 0W40'la arasında sadece 0.1 HTHS farkı var. Yanlış anlamayın Castrolü savunmuyorum sadece anlamadığım için soruyorum?

Makaleyi 2. kez okudum fakat yine Casrtol kullanmamak için bir gerekçe göremedim :) sadece Castrol'ün Edge 0w40 HTHS değerine göre kıyaslama var. Benim anladığım Motul veya Liqui Moly alınabilir ve Mobil1 tabiki, ama Castrol niye kullanılamazı çıkaramadım ben :) Mobil1 0W40'la arasında sadece 0.1 HTHS farkı var. Yanlış anlamayın Castrolü savunmuyorum sadece anlamadığım için soruyorum?
1- O yazıyı yazan CASTROL ALMAYIN YAHU diye ısrarla uyarıyor
2- CASTROL yağlarda fazla kurum oluştuğu sanayiciler tarafından malum ve meşhur
3- alınması gereken yağları sırasında CASTROL alt sıralarda kalınca alınmaması gerekirmiş gibi bir mana da çıkıyor [emoji4]

Yllardır Castrol kulanıyorum magnetec veya edge tam sentetik,bir zararını görmedim ve hissetmedim..

• Beğen
Tepkiler: Murat
Yllardır Castrol kulanıyorum magnetec veya edge tam sentetik,bir zararını görmedim ve hissetmedim..
Uzun yıllar güzel günlerde kullanmaya devam edin inşallah [emoji4] hep birlikte

Geri