Seat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi aman diyeyim 0 alırsan cam tavan yada sunroof olsun :) verdiğin paranın hakkını alıyorsun be

Yasin zaten çam tavan bilmem ama sunroof kesin kez olsun diyenlerdenim. Bana göre klimadan daha değerli gibi. Kendi aracım da var. Tadı başka açıyorsun efil efil gidiyorsun :D

Yasin zaten çam tavan bilmem ama sunroof kesin kez olsun diyenlerdenim. Bana göre klimadan daha değerli gibi. Kendi aracım da var. Tadı başka açıyorsun efil efil gidiyorsun :D

Abi dayımın ix35 inde var cam tavan ve sunroof 1 ay önce Çanakkaleye gidip geldik çok zevk aldım yolculuktan. Ayrı bir olay. Hele gün ışığı içeri giriyor ya bitiyorum ona. Çok tat verici bir durum :) çok abarttım sanki ama

Abi dayımın ix35 inde var cam tavan ve sunroof 1 ay önce Çanakkaleye gidip geldik çok zevk aldım yolculuktan. Ayrı bir olay. Hele gün ışığı içeri giriyor ya bitiyorum ona. Çok tat verici bir durum :) çok abarttım sanki ama

Yok yok gerçekten güzel ya... benim boyum yetmediğinde aracın tavanını silmek için oradan çıkıyorum dışarıya :D

Abi sendde ne yaptın çatıdan silme :) Ama çok mantıklı bir fikir

Ayrıca satarken de o verdiğin para kadar olmasa bile araca etkisi oluyor fiyat yönünden.

Selamlar, Nadir abi, bizim işyerinde de bir abimiz Skoda Octavia aldı, dizel otomatik, Çok memnun. Sıfır alacaksan Octavia büyük ve güzel bir araç ama spor olsun diyorsan tabiki Leon harika olur.

nadır abı zafıra alsana :) 1.6 dızelıde gelmıs genış geniş ne guzel nadır abı... baksana vıdeoda demedıklerı kalmamıs seat ıcın..

Abi şimdi engelli olmamdan dolayı düz vites araç kullanmam biraz zor bu yüzden otomatik almam gerek. Ya değilse düz vites her zaman artı ama işte engel olunca biraz dün araç işi olmuyor bana. DSG hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor sadece şanzumandan korkuyorum şimdi araç alacağım diye de başıma dert almak var işin içinde.

Nadir otomatik şart olduğunu bildiğim için gönül rahatlığı ile dsg al diyemiyorum.
her ne kadar başlangıçtaki kadar şikayet gelmiyor gibi görünüyor ve sıkıntılar giderildi diye yorumlar yapılıyorsa da ben hala risk olduğuna kesinlikle inanıyorum.
üstelik çok pahalı bir sistem, ilk çıktığı zamanlar döviz düşükken dsg şanzımanın 12.000 lira civarında olduğundan bahsediliyordu. üstelik yenisini taksan yine aynı sistem ve aynı sorun.
bu nedenle ben dsg ye pek sıcak bakamıyorum.
benim arabanın dizel otomatiğini al desem 10 numara ama onun otomatiği de manuele göre 2 lt. falan fazla yakıyor. onun dışında hiç bir şikayet yok kullanımından her kes son derece memnun.

zamanın bir numara dizel otomatiği hyundai :)

Abi Seat olarak bir tek Leon u öneririm. İbiza donanım ve boyut olarak daha düşük, Toledo ise geniş ama hem donanımı garip hem de o özelliklere göre gereksiz pahallı.

Leon, full led paketle birlikte güzel bir tercih. 1.6 TDI da DSG seçeneği var diye biliyorum. Ama DSG maalesef sorun riski çok olan bir aktarma. Tüm sorunları kaldırdık dedikleri DSG-3 den dahi sorun çıkaranları var.

Hani acelen yoksa yeni Insignia yı bekle derim. 1.6SIDI 136 hp lik motorla gelecek. Hiç olmadı 1-2 seneye bu motor Astra J ile sunulacak.

Bir başka seçenek olarak sana yeni Octavia yı da önerebilirim. TDI ve DSG kombinasyonu mevcut. Zaten benim şu anki arabam ve çok çok memnunum

Geri