Seat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar burada bir aileyiz... o yüzden siz değerli arkadaşların da fikirlerini almak istedim bu seat a ne dersiniz? Otomatik kullana biliyorum. Baktım baya da güzel duruyor. Ama işte sizin de tecrübeleriniz çok önemli.

Abi otomatik olanını hiç kullanmadım 2008 yılında Seat Leon 1.6 Sport up modeli vardı. Bu eski tip golf motorlularından... Donanımı kullanım zevki inanılmazdı.... Çok keyif aldığım bir arabaydı o zamandan beride hep içimde uhte kaldı leon... kadranları oturuş pozisyonları ses tesisatı herşeyiyle iyiydi... tabi motorun eski tip olmasından dolayı tüketim fazlatdı. Senin düşündüğün model nedir ?
Şahsen vw alacağıma gidip seat yada skoda alırım... araçlar bir kere aynı şase kullanıyor ve aynı fabrikadan çıkıyorlar hemen hemen. bir çok trim parçaları aynı... gidipte wv alacağına daha az paraya daha donanımlı aynı std araç almış oluyorsun

Yok İlker zaten vw hiç aklımın ucundan dahi geçmiyor. Onu almam almamam gereken araçlar listesi içinde kendiler. :) ıbıza ile leon arasında düşünüyorum. Bir kaç yerden inceledim yakıt konusunda fena değil. Zaten LPG filan asla ama asla bir aracı hiç araştırmadım. Bugün dairede zaman vardı biraz baktım yorumlar da olumsuz bir şey göremedim. Sadece işte otomatik olanları DSG ondan biraz korkmuyorum desem yalan olur.

Arkadaşlar burada bir aileyiz... o yüzden siz değerli arkadaşların da fikirlerini almak istedim bu seat a ne dersiniz? Otomatik kullana biliyorum. Baktım baya da güzel duruyor. Ama işte sizin de tecrübeleriniz çok önemli.

link vardı ise göremedim.

102 hp hitler motorlu manuel leonum vardı, çok güzel arabadır.
işçilik kalitesi, rahatlığı, conforu, özellikle yol tutuşu ve viraj performansı çok iyidir.
6 ileri yağlı tip dsg lerden hiç korkma, temiz ve bakımlı ise gözün kapalı al ama yeni 7 ileri kuru tip dsg ler için aynı şeyi söyleyemem. başından beri bu kuru tiplere ısınamadığım için hala tırsarım.
lpg li düşünüyorsan, 102 hp mpi yani hitler motorlu, düşünmüyorsan 1.4 tsi motorlu al.
dizel dersen harikadır ama bildiğim kadar dizelin otomatiği yok herhalde.
ibizalarda güzel arabadır ama hiç bir zaman bir leon değil, onların otomatikleri faklı zaten.
ama leonu tavsiye ederim, içi ve bagajıda golften geniştir.

Ahmet abi zaten sıfır almayı düşünüyorum nasip olursa incelemek istersen bu adres içinde var araçlar...

SEAT TIKLA

Ahmet abi zaten sıfır almayı düşünüyorum nasip olursa incelemek istersen bu adres içinde var araçlar...

SEAT TIKLA

bagajı senin için yeterli ise yeni kasa da gayet güzel. otomatik alacağım dersem 7 ileri dsg her ne kadar sorunlar giderildi deniliyorsa da benim için hala kapalı kutu.
manuel olsa hiç düşünme al derim.

İşte bu araçlar da sanırım ortalama 15-20 bin TL kadar bir indirim hakkım var. Ama şimdi maddi anlam da biraz bu araç beni gerer şahsen :D

abi aman diyeyim 0 alırsan cam tavan yada sunroof olsun :) verdiğin paranın hakkını alıyorsun be

bagajı senin için yeterli ise yeni kasa da gayet güzel. otomatik alacağım dersem 7 ileri dsg her ne kadar sorunlar giderildi deniliyorsa da benim için hala kapalı kutu.
manuel olsa hiç düşünme al derim.

Abi şimdi engelli olmamdan dolayı düz vites araç kullanmam biraz zor bu yüzden otomatik almam gerek. Ya değilse düz vites her zaman artı ama işte engel olunca biraz dün araç işi olmuyor bana. DSG hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor sadece şanzumandan korkuyorum şimdi araç alacağım diye de başıma dert almak var işin içinde.

Geri