diyot ve kömürler değişti mi düzelir. benimde başıma geldiydi 4 ay önce 80 tl ye halloldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustam ne yaptın ya çıkmasını al daha iyi500 milyona dinamoyu alırsın hem cihaz nasıl göstermiş merak ettim şimdi şar dinamosundaki arızayı ... konjektör ve kömerlere bakılacak max. 120 ytl ye halledersin daha fazla tutmaz tabi rotor yastık sağlamsa ki sağlamdır diye tahmin ediyorum.
oncelikle sarj dinamosunun arkasindaki kalin ve en onemli gorevi tasiyan kablonun dinamonun arkasinda SIKILI bir vaziyette olup olmadigini KONTROL ETTIRIN.
Degisecek aksam var ise dinamo icinde Biri degisip oburu yerinde kalmasin .
Calissin yada calismasin
TAMIR GORECEK BIR SARJ DINAMOSUNUN
AYNI ANDA HEM YASTIGI HEMDE KONJEKTORU AYNI MARKALAR ILE DEGISTIRILMELIDIR.!!!
birini degistirdiniz nasilsa digeri saglam . Yuke bindiginde gerekli akimi maalesef alamazsiniz. Kombinasyon cok onemli .
Hazir ikinci el cok temiz olduguna inandiginiz bir dinamoyu alabilirsiniz .
Kocaelinde guvenebileceginiz bir elektrikci yokmu ?
Sokup :
1 dinamo tamirati icin KARAR VERDI ISENIZ yastigi ve konjektoru degistireceksiniz
2 cikmasinin en temizini mutlaka elektrikci size yol gosterecektir.
3 yeni alabilirsiniz okadar abarti elzem fiyatlar degil (Opel yetkilisinden almadiginiz surece)
4 HICBIRISI ile ugrasamiyorum vaktim yok vs vs vs ise Alalim buradan gonderelim ama emin olun Kocaelinde hallolacaktir.Siz bir elektrikciye gidin guzel bir elektrikciye.Durumu kontrol ettirin Kabloyu ve baglantilarini kontrol ettirin.
Degisecek yada tamir olacaksa NASIL COZEBILECEGINI SORUN. ANLATTIRIN.
Ben eminim sizin sordugunuz soruya CEVAP VERMEDIGIMI SOYLEYECEKSINIZ.
Ama once KOCAELINDE bir baktirin .Basit bir durum merak etmeyin.
sonucu iletin bana lutfen gerekli arkadaslarimizi yonlendireyim.
BU arada istanbula gidemezmisiniz ? Giderim derseniz Forumdan TEAM yetkilisi size ulassin .