Opel vectraya nereden koyacagım otomatik vites sanzuman yagını nerden koyacagımı bulamadım
Yağ kontrol çubuğunun takıldığı yuvadan dolduracaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opel vectraya nereden koyacagım otomatik vites sanzuman yagını nerden koyacagımı bulamadım
Seyf Sanzuman yağı diyorum motor yagı değil yoksa ayrıyeten göremediğim bir yağ cubugu daha mı var
uyarı için teşekkürler.opel araçların düz vites şanzımanında ATF şanzıman yağı kullanılmaktadır.
senelerimizi opel e vermiş bir firma olarak 80-90 vs numaralı yağları kullanmak kesinlikle şanzımanınızda 5.vitesin yanmasına veya ıstavroz kutusunun bozulmasına sebep verecektir.!!!!!!!
Yinede karar siz kullanıcıların
unutmayın şanzıman ihtiyacınız olduğunda biz burdayız
opel araçların düz vites şanzımanında ATF şanzıman yağı kullanılmaktadır.
senelerimizi opel e vermiş bir firma olarak 80-90 vs numaralı yağları kullanmak kesinlikle şanzımanınızda 5.vitesin yanmasına veya ıstavroz kutusunun bozulmasına sebep verecektir.!!!!!!!
kendi isteği ile siteden ayrılan AhmetH nicki abime bu konuyu sordum.opel araçların düz vites şanzımanında ATF şanzıman yağı kullanılmaktadır.
arkadaslar opelleri bilmem kacaktan dolayı ekleme degistirme yaptım pek bisey farkettigini soyleyemem ama aynı zamanda bmw 320 düz vites kullanıcısıyım bu aracın da sanzıman yagı değişimini ustaya sormustum ömürlük bunların yagları degistirirsen sorun yapar dedi baska bi düz vites bmwnin sanzımanının üzerinde belirgin sekilde lifetime yazdıgını gordum ne anlama geldigini sormustum omürlük yag var demek dediler benm bmwde 150bin küsürde yagı değişen astradan kat kat iyi vites gecisleri