Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah Çağrı bakalım....Şevko'nun fikride güzel aslında toplanıp Ekin Otoyu basmak.. :D

benim evde internetim yok. "hanım internet olunca bilgisayarın önünden kalkmadığımı söylüyor" aile saadetimi korumak için bende iptal ettirdim. ban cepten ulaşabilirsiniz.

...yarın 2 gibi toplansak uyarmı acaba..okuyan ahali burya ceap yazsın...burdan haberleşemediklerimizede telefonla ulaşırıs...

Çağrı gec yaw daha erken toplanalım bence ama yinede siz bilirsiniz nerde toplanacaz?

bulusma detaylarını 555 586 59 08 nolu telefonuma atarsanız sevınırım ınternetımde sorun var ıkıde bır kopuyor yarına kadar modemı kırabılırım o yuzden foruma bakamayabilirim...

..yarın(pazar) 12 gibi buluşalım ozaman...10 a kadar internetten görenler görmeyenlere duyursun...12 gibi buluşalım...çark mesre uygundur sanırım..kapalı yerlerde var o açıdan..fikri olan paylaşsın...

Stadta maç yoksa aynı yerde buluşuruz....Mesirede karar veririz...Araba leş gibi nasıl yıkıcaz şimdii bunu :D

..sakarya deplasmanda bu hafta mutlu abi...sıkıntı olmas...12 e doğru telden ulaşacaklarımızada ulaşırıs..ben oğuza haber werim..aliyi ararım..aşkın abiyle erhan abiye sen haber werirsin..telden kime haber werecez başka,hatırladıklarımızı ararız,bu sayfayı okuan zaten gelir..

Evet arkadaşlar bugün 2 .buluşmamızı gerçekleştirdik.... :D

img1844d.jpg

img1848.jpg

img1846i.jpg

img1851.jpg

Son düzenleme:
img1853.jpg

img1854.jpg

img1855.jpg

img1856l.jpg

img1865.jpg

img1867.jpg