Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı geceler diyeyim saat itibari ile :)...Bu arada Şevket bu akşam baskın yaptı ..Beraber mekanda biraz muhabbet ettik..Kopmjuşuz iyice bu arada...Silkelenmek lazım...

Bir hafta sonra sakaryadayım...
Haftaya cuma kastamonu sakarya arasında yoldayım ...5 ten sonra..

Kazasız belasız,hayırlı yolculuklar.Geldiğinizde bi buluşma olursa görüşürüz inşallah.

herkese selamunaleyküm... abiler ben adapazarındayım... bi akşam çay faslı yapalım havalar güzelken cok hoş bi mekan biliyorum uyarsa oraya gidebiliriz... saygılar ve sevgiler...

A.S. Ali hoşgeldin..İlk fırsatta çay şekli yaparız inşallah.. :)

herkese selamunaleyküm... abiler ben adapazarındayım... bi akşam çay faslı yapalım havalar güzelken cok hoş bi mekan biliyorum uyarsa oraya gidebiliriz... saygılar ve sevgiler...

Ali hoşgeldin, gündüz çarşıdayım, ( Adacenter civarı ) akşama yokum, yarın belli değil.

Mucip abi ben bayramdan sonraki pazar gidiyorum ortak bi kararla bi cay şekli yapalım... cok büyük bi katılım olmayacağını düşünüyorum... cep numaranı belirtirsen yada bizim numaralar 50. sayfalarda var ordan da iletişim kurarız... görüşmek üzere..

Arkadaşlar Viyanalı Sami vefat etti..Cuma günü cuma namazına mütakiben cenazesi vardı..

pazar öğlende sakaryadan-ankara-konya istikametinde yola çıkacak opelciler varsa yolda arkadaş olabiliriz ;)

Geri