Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz burdayız arkadaşlar..Halen orman parktayız.. ;) sanırım tarihleri karıştırdınız siz... :) bu arada telefon numaralarımız 50. sayfada mevcut...

Ali senin çayı ayrı sipariş verdik...Bayramda gelicek inşallah... :)

Son düzenleme:
abi afiyet olsun :D kalbim sizinle bayrama ordayım inşaallah modifiye adına bayağı bilendim... hava filtresi olayına giricem komple :D herkese slm ve saygılar... kulaklarımı da çınlatın arasıra...:)

biz burdayız arkadaşlar..Halen orman parktayız.. ;) sanırım tarihleri karıştırdınız siz... :) bu arada telefon numaralarımız 50. sayfada mevcut...

Ali senin çayı ayrı sipariş verdik...Bayramda gelicek inşallah... :)

Ben karıştırmışım tarihleri kusura bakmayın, biraz önce Ali söyledi ancak saat geç olduğundan buluşmaya gelmedim. Birdahakine inşallah...

hoşbuldum bu arada arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın :)
ben konyada öğrenci olduğumdan orman parkta size eşlik edemedim. bidahaki buluşmaya inşallah ;)

yaw nassınız abiler:Dne iş ya toplanıyonuz haberimiz olmuyo faceden haber edin bari:D

baba yolcu kasım tertibi askerim inş...

hayırlı teskereler.... görüşmek dileğiyle...

yaw nassınız abiler:Dne iş ya toplanıyonuz haberimiz olmuyo faceden haber edin bari:D

baba yolcu kasım tertibi askerim inş...

Hadi bakalım Mehmet hayırlısı olsun..Hayırlı teskereler şimdiden.. :) Facebook ta yazmıyoruz burası varken..Tabi unuttun sayfayı yoklamayı,ihaleyi bize yıkıyorsun.. :)

abi hep arabam geliyo aklıma buraya girince :( özledim keratayı askerden sonra yine böyle sağlam bişey alacam allahın izniyle :)

hayırlı günler arkadaşlar ...

sizede hayırlı günler..

Geri