Sağa dönüşlerde stop etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence saçma. neolmuş krank kasnağına da balansı bozulmuş.

Valla ne oldu bilmiyorum ama gözle görülür çok hafif bir yalpalama var kasnakta ama gürültünün ve titreşimin nedeni bu olabilirmi değişirsem düzelirmi önemli olan o....

stop etme sorununu çok sebebten yapar ancak özellikle dönüşte stop etme olayı anormal bi durum :) herkesinde dediği gibi elektrik tesisatını kontol ettirin kaçak kopuk temasızlık vs varmı diye... ikinci olarak yazmadan edemiyeceğim size söyleyen usta o sesin kranktan geldiğini söyledi ve bişi olmaz diyip gönderdimi ??? eğer krankta dengesiz ağırlık söz konusuysa önceden o krank miliyle oynanmış o zman daha evvel motor açılmışmı sanıyorum o krank mili sökülmüş ve üzerinden yarım hilal aylar( gezi ayı) çıkmış usta ya birini takmaya unutmuş yada takmamış bu yüzdende krank mili dengesiz çalışıyor olabilir aman dikkat derim başka bi ustayada götürün Allah muhafaza yüksek devirde araç kol bile çıkartabilir ....

hocam bilde yada motorun içinde değil ses kasnakta hafif bir yalpa var ama başka bir servise gittim kayışın bir büyüğü takılırsa düzelir dediler bende anlamadım rolantide tık yok saat gibi ama gaza dokunup bırakınca yapıyor

Geri