sağ önden gelen ses

b dimi senin vectra..ben de dahil olmak kaydıyla çoğu b1 b2 kullanıcıların kışın yaşadıkları sorun bu..esnemede gıcırtı we çukurlarda kırık sesi...sorun yok arabda..üretimden öyledir....ben de deişdim çoğu parçayı ama kesmedi

sorun bende de var. Çözen olursa herkesi bilgilendirsin bi zahmet.

ne kadar faydalı olur bilmem ama benim astrada vardı, meğer kalorifer borularının gevşemesinden oluyormuş. İki boru arasına plastik bi parça sıkıştırdılar ve sorun bitti.

KOLERAX' Alıntı:
eğer bu sesi özellikle sabahları aracı çalıştırdığında ilk hareket esnasında duyuyosan aynı şey benim arabamda da var senin gibi bi dönem bende sıkıntı yaptım ancak amortisörün içindeki yağın donmasından dediler.aynı ses yazın kesinlikle gelmiyor.sadece kışın oluyor....

bu aynı zamanda banada cevap oldu tşk ederim

Valla bu hafta gevşeyen parça falan varmı tek tek kontrol edeceğim sağol arkadaşım

bu sese çözüm bulan oldumu arkadaşlar

Hala devam ediyor

bendede bu ses vardı viraj denge kollarından geliyor orta rot kolundan diklemesine inen bi parça 2 adeti 30 ytl ydi sanırım değiştirmeden önce sök istersen onlar sökülüyken ses kesiliyorsa kesin onlardandır.

aynı ses sorunu düne kadar bendede vardı araç şimdi tamirde z rot kırılmış sorun çözülüyor umarım en kısa zamanda sende çözersin

bunun için yapilacak hiç bir şey yoktur.

bu modeller hep böyledir.bende bütün parçalari değiştirdim yine devam ediyor.

sirf bunun için arabayi değiştirmeyi düşünüyorum.

Geri