Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seıko, omega, omtis, tıssot, hislon, romanson, bikaç tane daha var ancak isim hatırlayamıyorum, swatch falan çok klasik gelmiyor bana bide Q&Q falan var onlarda aynı, bide otomatik olursa harika olur, uygun fiyatlı bulunabilir zaten,, hayırlı olsun,,,,
seıko, omega, omtis, tıssot, hislon, romanson, bikaç tane daha var ancak isim hatırlayamıyorum, swatch falan çok klasik gelmiyor bana bide Q&Q falan var onlarda aynı, bide otomatik olursa harika olur, uygun fiyatlı bulunabilir zaten,, hayırlı olsun,,,,
fıyat olarak uzmeyecek derken lımıtını belırlseydın daha cok yardımcı olunabılırdı.tıssot bır tekstıl markası degıldır.gercek bır saat markasıdır ve oldukca kalıtelıdır.bır ısvec malıdır ve saat konusunda ısvec pazarın basını ceker.tıssot saatlerde 500-600 e oldukca sık saatler bulunabılır. daha uygun olsun dersen momentus un saatlerı var ve o da bır saat markası fıyatları 300-400 aralıgında. ben sahsen swatc marka saatlerı sevmıyorum.. hayırlı olsun