Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marikan' Alıntı:
walla emra hocam tam ben yazıyodum bunları.. elimden geldiğince yerli malı kullanmaya çalışıyorum. biçok markayı gerçekten boykot ediyorum...

hadis-i şerife gelince kardeş doğrusun ilim çindede olsa gidin alın demiş peygamberimiz ama ilim burda da var...

kim düşman kim dost onu bilmek yetmiyo işte kardeş ona görede tavır koymak önemli...

yaw emre hocam bi resim koydun nerelere geldik yaw:) :)

ilim türkiyede de var ama bir yere kadar. burda hassas isleme ve hizli isleme üzerine master yaptim. sadece yüzey kalitesi ölcümü yaptimiz makina 1,5milyon € degerinde. ben itüde makina okudum, 1950den kalma tornalarda calistik... burda cok farkli egitim. egitim icin tavsiye ederim almanyayi (makina egitimi)

avrupa ülkelerine karşı alllerjim var benim... havası dokunur bana o abdestsizlerin...

marikan' Alıntı:
avrupa ülkelerine karşı alllerjim var benim... havası dokunur bana o abdestsizlerin...

burda cok müslüman alman gördüm. hepsi abdestsiz degil...

yaw konu nerelere geldi ama sonuca bakacak olursak hepimiz MİLLİYETÇİYİZ bize de yakışanı budur... Allah bozmasın Alpasch kardeşime gelince helal olsun derim nedenine gelince onların bilgilerini alıp burada kullanmak istemen mükemmel ben de makine mezunuyum bizim tezgahlarda çok eskiydi...Bilgilerini buradaki öğrenci arkadaşlarımıza öğretmen çok güzel olacak inşallah...Allah zihin açıklığı versin... :)

faithless1905' Alıntı:
yaw konu nerelere geldi ama sonuca bakacak olursak hepimiz MİLLİYETÇİYİZ bize de yakışanı budur... Allah bozmasın Alpasch kardeşime gelince helal olsun derim nedenine gelince onların bilgilerini alıp burada kullanmak istemen mükemmel ben de makine mezunuyum bizim tezgahlarda çok eskiydi...Bilgilerini buradaki öğrenci arkadaşlarımıza öğretmen çok güzel olacak inşallah...Allah zihin açıklığı versin... :)

Allah razi olsun. hayirlisi.
burda üniversite fabrika gibi calisiyor. insaallah ilerde bizim üniversitelerimizde böyle olur. türk-alman üniversitesi kuruluyor. bakalim makina bölümü olacakmi.olursa 3-5 sene sonra neden olmasin.. hersey nasip...

İnşallah Allah gönlüne göre versin kardeş...

arifba' Alıntı:
olay benim babam senin babanı döver moduna geçti..tmm senin dediğin gibi olsun cliox16=corsa
estafrullah:kop:

marikan' Alıntı:
en baba ülke brezilya attıkları hiçbi kazığı duymadım.tek ekonomileri futbol samba karnaval.allah imkan verirse gidelim görelim.güney amerika afrika ülkelerini şiddetle görmek istiyorum.
Anti Yunanistan
Anti Arabistan
Anti Danimarka
Anti İngiltere
Anti Bulgaristan
Anti İtalya
Anti Belçika
Anti İsrail
Anti Fransa
Anti Abd
Anti Ermenistan

şuan benim şahsi kara listem bunlardan ibaret unuttuklarımda varsa ekleyin.sevmiyorum zorlamı.ama eğitim için bende isterim almanyayı çünkü makinada sanayide dünya devi...

Hollanda Danimarka kısaca tüm avrupa birliği diyebiliriz...

çok yazık benceee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri