Regalraptor

konu hortlamış regal raptordan hayabusaya geçmiş.
neyse su an çok sevinçliyim herşey tamam,pazarlığımız tamam, bu hafta içi izmire gidip alacam.tabiki regal raptor ve t gidonlu :)
bu arada zçin malından uak durmak konusuna gelince; çinlilerin avrupa piyasası için ürettikleri bir motordur regal raptor ve CE belgeli.ve ingiliz polisinin resmi motorudur.motor hakkında bir dipnot daha, motorda kullanılan butun nikelajlı aksamlar fabrikasında tam 4 defa nikelajlanıyor.gerisini siz düşünün artık.

zafer abi haklısın kuryeciler yada pizzacılar gibi aralara girilecek bir motor değil.zaten onların yüzünden normal trafikte insanlar motorlara saygı göstermiyorlar çünkü kuryeciler trafiğe saygı göstermiyor.

ayrıca öyle bir şans olduki buraya fotorafını koyduğum motoru alıyorum.şansından bu kadarı :)hala çocuk gibi sevinçliyim.isteyen herkes inşallah bu sevinci yaşar :)
a14kb.jpg

Hayırlı Olsun, kazasız, belasız, güle güle kullanın...:rolleyes:

bu motorlar güzel bide bunun egzostu boşalttınmı warya tank gibi gümbür gümbür ses veriyo :D

bence türkyiede en güzel ekonomik iyi gideri olan motor 250cc lik güzel bir motor uzun yol yapıcaksan su soğutmalı al yeterli bence 250 cc lik motor zaten 120-140 arası yapar buda motorda yeterli

efet regal raptor 250 lilik su soğutmalı radyatöründe çift fan var.ve en son ölçümlere göre 95 krş yakıyor( şehir içinde)

bu arada seni sanırım baya bi rahatsız edecem RR için :)

evt o motor avrupada macar menşe i ile satılıyor ingilterede yani macaristan malı diye çünkü ingilizlerin ve avrupalıların çin malına alerjisi var ama çinlilerde çakal zincirin en zayıf alkasını bulup avrupaya ordan giriyorlar macaristan ab ye yeni katıldı kurallar çok gevşek ve ekonomiside berbat çinlilerde avrupaya mal satmak için macaristanda bir şirket kuruyorlar çinden macaristana mal gidiyor orda ya toplanıyor yada direk mühürü yiyip macar diye avrupa piyasasına satılıyor direk olarakda avrupa malı olunca ce belgesinide alıyor yani ce nin esprisi o.. :)

regal raptor a gelince güzel sağlam motor o benim arkadaşın tek satmasının sebebi biraz nazlı yani üstüne titriyceksin sabahları öyle hemen çalışmaz soğukda birde çok kromlu zırt pırt parlatman uğraşman gerekiyor 45 dakka onla uğraşıyorduk :) yorucu işdi arkadaşın yolda kalmışlığını bilmem ama memnundu bende artçı bindim motoruna çok sağlam motor arkadaşdaki t gidonsuzu idi sadece tek sıkıntısı o zamanda vardı parça sıkıntısı o akünün kabı yan yatma sonucu kırılmışdı bulamadık sarııkayalarda da yokmuş çok aradık izmittten ikinci el çıkma bulduk 90 tl gibi bir paraya almışdık.. yani aklında olsun parçasını bulamaya bilirsinki heleki o zamanlar sarıkayalarla emre ltd. getirtiyordu parça ona rağmen bir sıkıntı vardı..

Hayırlı olsun..Ama Pizzacılara Laf Atmayalım Rica Edicem.:D Activalarla Gayet Aksıyonlu Oluyo :D:D Zafer Abinin Dediği Gibi (ozkan abi sen almıssın artık ama yenı baslıyanlar ıcın ) ybr 125 yada cbf 150 en ideal motorlardır.(Ybr 125 temızını bulmak artık uzaya gıtmek gıbı bır sey ama çünkü çoğu %99 Kafadan Girik) Twisterdan bahsedilince içim ürperdi en sonunda bi motor bende yine alıcam.:D:p

Son düzenleme:
bende alıcam ama maksi scooter alıcam şehirde uğraşamam vitesli motorla parkı bir dert trafikde sürmesi bir sıkıntı memleket komple yokuş yukarı yokuş aşağı pek çok kurye bile artık cup motorlara geçiyorlar .. şehirde maksi scooter en ideal 250cc su soğutmalı olsa uzun yolda da gider bagajı var falan bana akıl karı geliyor hemde mantıklı amaca uygun..

Vitesli Motorun Keyfıde Baska Oluyor.:)Twister Hastasıyım Bende Hele O Kafa Kaldırması Yokmu Oldurdu Benı ...:)

diyorumya amaç önemli istanbul gibi trafiğin çok yoğun olduğu yokuşun bayırın çok olduğu yerlerde amaç ulaşım ve ekonomiyse birazda işlevsellikse kesinlikle maksi scooter bence..

ama trafiğin yoğun olmadığı bri yerde bir şehirde yaşasam bende haftasonu keyif gezmesi için vitesli enduro tarzı bir şey alırdım.. zaten öyle bir yerde yaşasam ayda 3 depo istanbulda yakdığım benzinin ancak 1 deposunu yakardım arabayla..

Geri