Regalraptor

toprakozz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
250 cc lik regalraptor almayı düşünüyorum ama daha önce hiç motor deneyimim olmadığı için bu konuda yetersizim.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
öncelikle regalraptor sıkıntı yarantan bir motormudur? yedek parça ve servis konusunda nasıldır? ikinci el motor alırken nelere dikkat etmeliyim?

heykel gibi duruyor :D
a14kb.jpg

Son düzenleme:
Bu aralar bende motorlarla ilgilenmeye başladım...Arabayı satınca bayağı zorlandım...Alışmışız, otobüse, dolmuşa binmek zoruma gidiyor... :D Şöyle uygun fiyatlı bir motor bulursam bende alıcam...Bu konunun bana da faydası olur...İnşallah bilgisi olanlar vardır...

2000 liraya kadar motor bakanlara tavsiyelerim:
maxi scooter arayanlar : malesef bu fiyatlara adam gibi motor alamazsınız.
scooter arayanlar :
4 zamanlı : kymco agility
2 zamanlı : bws 100

3000 liraya kadar motor bakanlara tavsiyelerim:
maxi scooter arayanlar : SYM JOYRİDE 200
scooter arayanlar : Gilere runner vxr 200

5000 liraya kadar motor bakanlara tavsiyelerim:
maxi scooter arayanlar : x8 250-400 , x9 250-500 , nexus 500
scooter arayanlar : gilera runner vxr 200 , piaggio liberty 200

aklıma geldikçe editlerim bu başlığı..

250 cc lik regalraptor almayı düşünüyorum ama daha önce hiç motor deneyimim olmadığı için bu konuda yetersizim.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
öncelikle regalraptor sıkıntı yarantan bir motormudur? yedek parça ve servis konusunda nasıldır? ikinci el motor alırken nelere dikkat etmeliyim?

heykel gibi duruyor :D
a14kb.jpg

Hayırdır Özkan Vectra fazla yakmaya mı başladı? :kop:
Gençlik yıllarımda çok heveslenmiştim ama gerek aile baskısı gerekse maddi imkansızlıklar nedeniyle bir motora sahip olamamıştım. Şimdi maddi olarak alabilecek durumdayım ama sağlık açısından artık benden uzak. Herşey zamanında oluyor. İyi bir motor kullanıcıyım diyorsan al. Ben motorlarda küçük tekerlikli olanları sevmem, lastik çapı illa büyük olacak. Ülkemizin yol durumu malüm. Şimdiden hayırlı olsun. Dikkatli kullan, Allah kaza bela vermesin.

liberty 200, tam savaş abinin istediği türden :)

savaş abi vectra aşk gibi bişey oldu :) ilanlarda cdx başka bişeye bakamıyorum.ama buda aşkın üzerine kuma gibi olacak :)
abi dediğin gibi herşey yaşında güzel bekarken,gençken bunu tatmak istiyorum.ama hiç motor deneyimim yok:( işin kötü tarafı izmirde bir tane var sanırım onu almaya gidecem ama bilen biriside yok ne yapacağım bilmiyorum walla

melih hikayeyi biliyorsun sen scotterla yolu cıktık bak nereye kadar geldi.gün geçtikçe model yukseliyo.bir önce almam lazım :)

İzmir'e bekleriz. Gelince ara.

toprak kesinlikle dediğim modellerle ilgilen :)

toprak kesinlikle dediğim modellerle ilgilen :)
melih fotorafdakini gördünmü? scotter çocuk gibi duruyor.27 yaşında scoter küçük gelir bana ;)

Geri