radyo sinyal güçlendirici

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
teypin remote kablosundan alınabilir.
banada lazım istanbulun göbeğinde radyo bulamıyoruz efenim :) bakır kablo ile desteklemeyi düşünüyorum bende :)

Çağatay maşallah arabayı komple elden geçirdin sanırım.

Senin teyp de RM yok, direk teyp soketindeki + dan alabilirsin. Kapıları kilitlediğinde 6 dakika sonra enerji kesiliyor. Antenin soketini nasıl bağlayacaksın o yükselticiye ?

teypin remote kablosundan alınabilir.
banada lazım istanbulun göbeğinde radyo bulamıyoruz efenim :) bakır kablo ile desteklemeyi düşünüyorum bende :)

bendede yunan kanalları daha iyi çekiyor nasıl iş anlamadım:)

Çağatay maşallah arabayı komple elden geçirdin sanırım.

abi elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum araba fiyatları malesef uçmuş değiştiremiyorum:)

Senin teyp de RM yok, direk teyp soketindeki + dan alabilirsin. Kapıları kilitlediğinde 6 dakika sonra enerji kesiliyor. Antenin soketini nasıl bağlayacaksın o yükselticiye ?

benim bildiğim soket bu şekilde olması gerek yoksa böyle mi

http://www.aliexpress.com/item/13-007-Car-Stereo-Radio-Antenna-Aerial-Adapter-for-VW-AUDI-OPEL-SKODA-Long-DIN-m/975102348.html

Son düzenleme:
Yesil soket teybe giriyor.

Tapatalk Pro

gelen soket nasıl onada almak gerek dimi niye farklı yaparlar böyle şeyleri anlamam benim tesisatçıya gideyim birde unarım vardır

gelen soket nasıl onada almak gerek dimi niye farklı yaparlar böyle şeyleri anlamam benim tesisatçıya gideyim birde unarım vardır

Bir ucu yeşilin erkeği diğer ucu dişisi olanından alman lazımdı. Soket olarak zor bulursun.

Bir ucu yeşilin erkeği diğer ucu dişisi olanından alman lazımdı. Soket olarak zor bulursun.

soketçiye bakıcam artık bizimkine uygun yok ki ben hiç görmedim bulursan linkini atsana bunuda okuturum birine:)

soketçiye bakıcam artık bizimkine uygun yok ki ben hiç görmedim bulursan linkini atsana bunuda okuturum birine:)

Bakarım, malzemeci arkadaşa da sorarım.

Geri