radyo sinyali güçlendirme

işe yarayanları yok mu peki bunların
Aman,aman bir işe yarayanını yok diyebilirim. Sadece parazitleri ,cızırtıları kesiyor. Bildiğim kadarıyla güçlendirdiği falan yok. Belki işe yarayanları vardır.;)

http://www.xt-audio.de/xt_gb/aiv-150241-universal-dach-antenne-72a-schwarz-aktiv-opel-astra.html

linkte görüldüğü gibi orjinal bir çok tavan anteninde bu devre zaten mevcut.Bağlantısı iptal edilmemişse sizin bağlayacağınız extra bir kuvvetlendirici sadece süs görevi görür.Eğer orjinal anten kuvvetlendiricisi bozulmuş ise yada güç bağlantısı iptal edilmişse normal anten görevi bile görmez.
Ya orjinal anten almak lazım.Yada yalın anten alıp kuvvetlendiriciyi ayrı kullanmak lazım.

tüm bunlara rağmen çekmeyen istasyonu cızırtısız çekecek kadar harikalar beklememek lazım.

orjinal antenin güçlendiriciye bakayım bir belki servistekiler tesisatı takarken iptal etmişlerdir wooferın anfisini bile yanlış bağlamışlardı

orjinal antenin güçlendiriciye bakayım bir belki servistekiler tesisatı takarken iptal etmişlerdir wooferın anfisini bile yanlış bağlamışlardı

Aynen.Anten kablosu ile aynı kablo ile dıştan eklenmiş gibi 12V kablosu vardır.Bu teybin "remote" yada otomatik anten gibi bir 12v çıkışına bağlıdır.
Bazen Tavan anteni zamanla su alıp devrede işlev dışı kalabiliyor ama bu iş sıkıntı.Arkadan tavan döşemesini sökmeniz lazım.Buna emin olmak içinse dışarıdan bir anten ile denemek en pratiği.

Aynen.Anten kablosu ile aynı kablo ile dıştan eklenmiş gibi 12V kablosu vardır.Bu teybin "remote" yada otomatik anten gibi bir 12v çıkışına bağlıdır.
Bazen Tavan anteni zamanla su alıp devrede işlev dışı kalabiliyor ama bu iş sıkıntı.Arkadan tavan döşemesini sökmeniz lazım.Buna emin olmak içinse dışarıdan bir anten ile denemek en pratiği.

şimdi benim sıkıntım orjinal anteni sökünce oluyor onun yerine havaların ısınmasını bekliyorum shark anten takıcam eğer o zamanda yaparsa bunlardan bir tane alayım dedim yarın yada pazar günü anten kablosunu söküp denerim multimetre ile:)

şimdi benim sıkıntım orjinal anteni sökünce oluyor onun yerine havaların ısınmasını bekliyorum shark anten takıcam eğer o zamanda yaparsa bunlardan bir tane alayım dedim yarın yada pazar günü anten kablosunu söküp denerim multimetre ile:)

Shark dan bir sey bekleme. Orijinal ile ayni.

Tapatalk Pro

Geri