23 Eki 2014 #1 B bekir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eyl 2014 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 arabamın radyosu çekmiyor antenden olabılırmı değiştirsem çekermi aracım astra g 1999 model birde değiştirmesi kolaymı anteni yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
arabamın radyosu çekmiyor antenden olabılırmı değiştirsem çekermi aracım astra g 1999 model birde değiştirmesi kolaymı anteni yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
24 Eki 2014 #2 E Emre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 7,448 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 40 Anten yada teyp çıkışlarında olabilir. Teyp sökülüp kontrol edilmeli.
24 Eki 2014 Konuyu Başlatan #3 B bekir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eyl 2014 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 anteni dibinden bantlamış benden önceki kullanan anteni değiştirsem diyorum ama baglayabılırmıyım anteni kendım acaba?
anteni dibinden bantlamış benden önceki kullanan anteni değiştirsem diyorum ama baglayabılırmıyım anteni kendım acaba?
24 Eki 2014 #4 E Emre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 7,448 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 40 bekir' Alıntı: anteni dibinden bantlamış benden önceki kullanan anteni değiştirsem diyorum ama baglayabılırmıyım anteni kendım acaba? Genişletmek için tıkla ... g-h ise anten çevrilerek çıkıyordur.
bekir' Alıntı: anteni dibinden bantlamış benden önceki kullanan anteni değiştirsem diyorum ama baglayabılırmıyım anteni kendım acaba? Genişletmek için tıkla ... g-h ise anten çevrilerek çıkıyordur.
24 Eki 2014 #5 C chakyr Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Haz 2013 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Bantlamis ise anten kiriktir muhtemelen. Anteni komple değiştirmeniz gerekir. Orijinali 140 TL gibi bir fiyatti sanirim.
Bantlamis ise anten kiriktir muhtemelen. Anteni komple değiştirmeniz gerekir. Orijinali 140 TL gibi bir fiyatti sanirim.
27 Eki 2014 Konuyu Başlatan #6 B bekir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eyl 2014 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 astra g evet denemedim çıkarmayı ama bı deneyım bırde balık sırtı antenler varya onlar uyarmı ve cekımı nasıl acaba onlardan taksam??
astra g evet denemedim çıkarmayı ama bı deneyım bırde balık sırtı antenler varya onlar uyarmı ve cekımı nasıl acaba onlardan taksam??