radyatör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar benim vectra b nin radyatörü su sızdırıyor baktım kücük bi bolumde curume delik gibi bisey var ,ayrıca kaynak tamir olmuyo dediler değişecekmiş değiştirmeden bi cözümü varmı bunun ve 300 ytl dediler fiyat nasıl????????????????????????

Kuruyunca kemikleşen macunlar var..Radyatör deliği kapatmada çok sık kullanırım..Sende böyle bir yapıştırıcı kullanabilirsin..Madem küçük bir bölüm..Ama kaynak olması lazım..

biriki yere sordum kaynak olmuyo bunlar aliminyum dediler ama ben o macunda bi deniyeyim markası falan varmı ?

Sun Fix falan diyorlar..Alüminyum paslanmaz ama..

valla bende anlamadım kararmıs curuk gibi serviste aliminyum bunlar kaynak olmaz değiştircez dedi ben su sun fix i bi deniyeyim sağol

slm değişmesi en güzeli bende 225 ytl ithal parça garantilidir.

;) 225 Ytl az değil..önce yapıştır olmazsa değiştirirsin..

ben bi deniyeyim sağol

tansugurler' Alıntı:
slm değişmesi en güzeli bende 225 ytl ithal parça garantilidir.
gel tansu abının lafını dınle degıstır düzen almaz kardeş opelın motorları sıcagı sever onun ıcın gene patlatır.. kanyak olmaz tabı senın radyotör.. atıp yenısını takacaksın

radyatörü söktür, bana gönder. 50 ytl'ye aslanlar gibi tamir ediyorlar. (adamlar Klima radyatörünü bile tamir ettikten sonra Su radyatörü vız gelir) :)

ilkeruyucu' Alıntı:
slm arkadaslar benim vectra b nin radyatörü su sızdırıyor baktım kücük bi bolumde curume delik gibi bisey var ,ayrıca kaynak tamir olmuyo dediler değişecekmiş değiştirmeden bi cözümü varmı bunun ve 300 ytl dediler fiyat nasıl????????????????????????

Geri