Dün işten eve giderken herzaman yaptığım gibi tramway yolunun trafiğe açık olan bölümünü kullanarak ilerliyordum(araç giremez trafiğe kapalı yol veya herhangibir uyarı işaeti yok çünkü o yol araçlarla tramvayın kullanması gereken bir yol )arkamdan normal bir polis arabasının geldiğini gördüm (trafik ekibi değil)Beni durdurup yanıma genç bir polis göndererek ruhsatımı istedi bende verdim iş bundan sonra başlıyor ;
İleride sağda uygun! bir yere çekin dedi ...bayagı bir ilerledikten sonra uygun !olan yere çektik ...beyefendi tercihli yolu kullanıyorsunuz bu yol tranvay için burdan gitmemeniz gerekli ceza kesmem lazım cezanız 240 ytl dedi oha dedim (evet aynen oyle dedim )suçum ne kardeşim ben de herkes gibi trafiğin gittiği yoldan gidiyordum bana girilmez tabelası gösterin dedim ...15 dakika suç işlemediğimi anlatmaya çalıştım kendilerinin trafik polisi olmadığını ve trafiği iyi bilmediklerini söyledim ..Cezanı evine yolluyoruz dediler !evime yollama şimdi odeyeceğim ne cezasıysa dedim ve o makbuzla birlikte bağlı oldunuz amirliğe gideceğimi söyledim ...İşin gidişatı bundan sonra değişti aracımın benim üzerime olduğumu 240 milyonun bana götürüsünün fazla olmayacağını falan söyledi birbirimizi kırmayalım dedi araç ışığını kapattı 20 40 neyse dedi 15 milyon verdim...Vermek zorunda kaldım eve dönüş saatinde uğraşmak i,stemedim .Rüşvet vermek Terbiyesizlik evet ama bu durumda benim ne yapmam lazım bunlar herşeyi kılıfına uyduruyorlar ne yapsan yersiz ne kadar üstüne gidersen sen suçlu oluyorsun ...Bu kadar olmaz...