POLİS'ten korkmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daya parayı gitsin :D arabana gore tarife :) mısal
s80 lere 80 mılyondan aşa kabul etmıolarmış. :)

maxi106' Alıntı:
daya parayı gitsin :D arabana gore tarife :) mısal
s80 lere 80 mılyondan aşa kabul etmıolarmış. :)

:kop: :kop: :kop:

ben dayamam parayi sokaktan toplamiyorum .... baglasin neyse parasi devlete oderim ....

adam daha kestigi cezanin ismini bilmiyor .... :kop:

trafik polislerinden nefret ediyorum... kendilerini bişey ssanıyolar... trafik polislerine görev vermeden önce arabalar hakkında bizim bildiklerimizi öğretsinler...

mahkum006' Alıntı:
trafik polislerinden nefret ediyorum... kendilerini bişey ssanıyolar... trafik polislerine görev vermeden önce arabalar hakkında bizim bildiklerimizi öğretsinler...
Noksanın mı çok kurallara mı uymuyorsun.noksanı olmayana ve evrakları tam olana birsey demiyorlar. nefretinin sebebini kendinde ara

arakadaşlar polis noksanı olmayana, yolunda kurallara uyarak gidenlere hiiiiiiç birsey demez.yok rüsvet istedi, yok verdim muhabbetlerini bırakın. isteyen polis olsa bile noksanı olmayan kurallara uyan adama polis ne yapsın. demek noksanınız çok ki kurallara uymuyorsunuz ki ceza yiyorsunuz. ya da rüsvet istedi verdim muhabbetine giriyorsunuz.de mi

mahkum006' Alıntı:
vah vah onlar da cok üzülmüştür zaten:kop:

Arkadaşlar dikkat ediyorum da, konu gittikçe çıkmaza giriyor. Kimsenin birbirini kırmaması ve tatsızlık olmaması için affınıza sığınarak konuyu kilitliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri