black ghost rider' Alıntı:Kardeş kusura bakma ama ülkeme b...tan dedirtmem. Bu vatan uğruna benim ve bir çok arkadaşımın ataları kanlarını döküp şehit olmuşlar kusura bakma ama gavur memleketleri ile karıştırma.
Polis in sana karşı bir hatası olduysa ülkeye mal etme.Burası Türkiye 550 milletvekili hız sınırını 90 km/h koymuş Poliste sana %10 yanılma payı vermiş yani 99 km/h üstünde yakalanırsan cezayı yersin. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğünün sitesine de girerseniz (egm.gov.tr) radarların yerlerini görebilirsiniz. Ayrıca radarlar tuzak değil göstere göstere yapılıyor amaç ceza yazmak değil caydırıcılıktır.Aydınlatıcı olabildim mi bilemiyorum. Bu arada kalbinizi de kırdıysam özür dilerim. Bence Polise değişik bir açıdan yaklaşarak arkadaş olmaya çalışın göreceksin hepsi iyi insanlardır.
hemşerim MEMLEKETİN düzenine diyorum kokuşukluğuna iki yüzlülüğüne zayıf taraflı iş yapma zihniyetine hile hurda yapılmasına diyorum YOKSA BAŞIMIN TACI.BİŞEY TÜKÜRMEDİM ZATEN VE ONU DA YALAMIYORUM ama gerçek bu.bence pek agız bukecek bişey yok hepimiz bazen olumsuz bir olay karşısında boyle diyoruzdur yapmayın şimdi