- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum en azından hala ülkesini ve devletini seven milliyetçi duyguları olan arkadaşlarımın olduğunu gördüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polis vatandaş el eleblack ghost rider' Alıntı:Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum en azından hala ülkesini ve devletini seven milliyetçi duyguları olan arkadaşlarımın olduğunu gördüm.
mahkum006' Alıntı:kuzenimde vectra b gt var... araba zaten orjinal fabrika çıkışı aksesuarlı bi araç ve kuzenim bu arabaya hiç bişey yaptırmadı... ankara kızılaydan geçerken Atatürk Bulvarı McDonalds'ın önünde motosikletli bi trafik polisi çevirdi... gözünde güneş gözlüğü falan filan... bizim de ne sislerimiz yanıyo ne farlarımız yanıyo... yaz günü klimayı açtık gidiyoruz...
polis arkadaş bizi durdurdu... bu araba modifiyeli parka çekecem dedi... biz arabanın orjinal olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama polis arkadaş anlamamakta ısrarlı... yaklaşık 45 dakika orda münakaşa ettik... daha sonra tesadüfen ordan geçen bi ekip arabası durdu ve içinden 2 polis daha indi... arabadan inen polislerin biri orta yaşlı biri genç!!!!
genç polis bizi durduran polisle birlik oldu... orta yaşlı polis """yaawww gardaş bu arabanın orjinali böyle... bu modeller böyle üretildi dedi" ve o polis olmasaydı 2 tane kendini bilmez polis yüzünden arabamız parka çekilecekti....,,
yorum sizin...
mahkum006' Alıntı:bu olay hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?