üstünlük sağlama çabası insanın doğasında vardır bz Türklerde bu duygu dahada baskındır.... Mesela benimyaşım 23 opel tigra arabam var işletmem var... Şimdi beni 35 yaşında bi polis amca gördümü adam ister istemez koplexe girio sonra ayıkla pirincin taşını ulan duran arabaya 200 ytl ceza yazılırmı yaww.. Adam sırf aşağılık kompleksine girerek utanmadan yazdı..... Ama ceza yazan polis amcayı baya bi araştırdım oğlu babamın müdür yrd. yaptığı okulda öğrenci... İsteyseydim çok yi ioynardım çocuğun geleceğiyle ama yapmadım daha doğrusu yapamadım.. babası bi ayıp yapıp yetkisini kötüye kullandı.. benimde pekala yetkim vardı ama insanlık işte yapamadım O bi yanlış yaptı yanlışı yanlışla düzeltilemeyeciğini bilecek kadar olgunum keşke bu olgunluğu herkez taşısa Allahından Bulsun dedim.... sözün özü keşke bütün polisler sizin gibi düşünse black ghost rider... ama ne yazıkki kazın ayağı öyle değil..
Onun için efendi gibi derdimi anlatıp özür dileme olayı zaten bana ters....
kaldıki benim derdim yok.....
bana yazılan 100-200-500ytl ceza anca onu mutlu eder beni hiç etkilemez.....
zaten özür dilesemde kabul etmez...
o yüzden o ceza yazıo mutlu oluo bende küfür ediom mutlu oluom bööööyle yuvarlanıp gidios işte..
(Bu arada arkadaslar sizi tenzih ediyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)
Onun için efendi gibi derdimi anlatıp özür dileme olayı zaten bana ters....
kaldıki benim derdim yok.....
bana yazılan 100-200-500ytl ceza anca onu mutlu eder beni hiç etkilemez.....
zaten özür dilesemde kabul etmez...
o yüzden o ceza yazıo mutlu oluo bende küfür ediom mutlu oluom bööööyle yuvarlanıp gidios işte..
(Bu arada arkadaslar sizi tenzih ediyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)