polen filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selimkocer' Alıntı:
ArkadaŞlar 60000 Bakiminda DegiŞtİrdİk Dedİler Ama Gormedigim İÇİn İcİm Rahat Etmiyo Bi De Bu Yaz İÇerİ Gİren Hava Da Sanki Koku Hissettim Hep Onun İÇİn Yerİnİ SormuŞtum Bulsam Degistirecem Torpİdonun Arkasinda Dedi ArkadaŞlar Bi Sey Goremedim En Iyisi Bi Usta Ya Gitmek

Iste Polen filitresine ulasmanin yolu.

Ekli dosyalar

• spieker_pollenfilter_1.webp
    spieker_pollenfilter_1.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 115
  • spieker_pollenfilter_2.webp
    spieker_pollenfilter_2.webp
    10.7 KB · Görüntüleme: 100
  • spieker_pollenfilter_3.webp
    spieker_pollenfilter_3.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 102
  • spieker_pollenfilter_4.webp
    spieker_pollenfilter_4.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 101
  • spieker_pollenfilter_5.webp
    spieker_pollenfilter_5.webp
    15.5 KB · Görüntüleme: 103
abooo bölede bi yere konmazki yawwww, ben dua ediyim benimkinin yerine hemen ulaşıyorum :D

bu ne yaw motor sökmek daha kolay :)

Arkadaslar bu arada ben Zafimin Polen filtresini bi kontrol edeyim dedim.2002 den beri degismedigi icin anca aklima geldi sizlerin sayesinde NEYSE,,,
Ben simsiyah bi filtre beklerken, iceriden cikan yani filitreye yapisan sadece bir yaprak OKKADAR.Yani tertemiz bir filitre.Bu Almanya baya temizmis.:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Arkadaşlar 96 astra h.back de polen filtresi varmı.Hava filtresini geçen ay geğiştirdim ama polen filtresi konusunda cehaletimi affedin.Sormamın nedeni malum havalar soğuk bu ara.Camları ısıtacak kadar sert üflemiyo klima.Acaba böyle bir zavazingomu var benim arabada haa ne dersiniz?:ozur:

ben her 10000 bakımında değiştiriyorum ona rağmen simsiyah çıkıyo ..

turo evet astra f lerde kesin var

hemen hemen her bakımda ya temizleniyo ya değişiyo benimki

Beyler corsa C'nin filtresi nerde bilen var mı?? Araba konusunda çok bilgili değilim basit bir anlatım lütfen ?? :D

arkadaşlar corsa d nin bolen filitresini yerini bieln varmı saol

Geri