Piyasada satilan amatör boya koruma pasta ve cila ürünleri hakkinda.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozkan38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar koctas ve benzeri dükkanlarda satilan turtlewax vb. pasta cila ve sivi pasta cilalar nasildir zararlari veya yararlari varmidir? ne kadar aralikla kullanilmalidirlar ve kullanirken nelere dikkat etmek gerekir? Bilgi sahibi arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

vala ben turtle kullanıyorum memnunum önemli olan uygulamanın düzgün yapılmasıdır

turtle in hangi ürününü kullaniyorsunuz ve kullanirken nelere dikkat etmek layim.ben ufak yüzeysel cizikleri gidermek ve aracin parlamasini istiyorum.bunun icin ne kullanmaliyim?

aracı güzelce yıkayıp kuruttuktan sonra üstübü yardımıyla çizik yerlere uygula .çok uygularsan boya incelir.üzerine cila uyguladınmı pırıl pırıl olur.

mükemmel bir üründür sonax zibarttin lullandıgı ürünlerdier veya bulabilirsen meguaars bul al

Anwey kullanıyorum ben arkadaşlar muhteşem oluyor.ayda bir kere detaylı cilalıyorum.sonra cilalı bezi atmıyorum arabayı her yıkadıgımda onla üzerinden gidiyorum şahane oluyor

nanostar aldım havalar ısınınca uygularım 90 TlL bakalım sonuç ne olacak 3 yıl garantili

Turtle Wax Güçlü Çizik Giderici+yenileyici Cila bu ürünü aldim deneyince sonucunu buraya aktaracagim resimde eklemeye calisirim.yanina güderi ve oto sampuanida aldim.

Bende Turtle Wax hızlı cilasını almıştım. Sadece parlatıyor. Aldığınız ürünlerden çok fazla bir şey beklemeyin ,ancak ilk aşamada iş görebilir. GARAGE955'in dediği gibi MEGUİARS'IN ürünleri için herkes çok kaliteli diyor. Uygulama öncesi ve sonrası resimlerini bekleriz...

Bende Turtle Wax hızlı cilasını almıştım. Sadece parlatıyor. Aldığınız ürünlerden çok fazla bir şey beklemeyin ,ancak ilk aşamada iş görebilir. GARAGE955'in dediği gibi MEGUİARS'IN ürünleri için herkes çok kaliteli diyor. Uygulama öncesi ve sonrası resimlerini bekleriz...
Uygulama öncesi ve sonrası yardımlarınızı bekliyorum:)

Geri