işde enazından kendi halkına demokrat olan bir lider, su an ki herhangi bir lidere
yada parti başkanı bunu bizde kaldıramaz işde o yuzdende BİZDEN BİR POK OLMAZ
Önce bu gurur manyaklıgından kurtulmamız lazım. Hayatı yaşamanın herkesin hakkı
oldugunu kabul etmek lazım. Tamam ABD de polis acımasız ama orada uyuşturucu
, mafya ve diger ceteleşme o kadar yuksek ki hırsızlık bizim 10 katımız, polis mecburen bu kadar acımasız, unutmayın harlem eskiden polisin giremedigi bir yerdi ama abd polisi bir gecede onbinlerce polis ve askerle tek gecede harlemi toptan temizledi
Su an bircok lider ömür boyu hapisde, ama bu tur suclarda biri gider 10 'u gelir.
Sorun şu bizim liderler DEMOKRASİNİN "D" SİNDEKİ tuz cizik bile olamazlar. Geçmişde
gelen partiler (chp demiyorum cunku asla hukumet ortagı bile dosdogru olamadı.
Hep DYP, ANAP gibi ILIMLI sagcı partiler bastaydı yada koalisyon parcalarıydılar.
Gecmişde Ciller'in oglunun JETSKI esprisi vardı az konu olmadı levent kırcaya
bugunde BİLAL'in gemicikleri var, hepside maşallah deniz cihazları hastası.
Neyse şunu demek istiyorum, halkımız hayatında 2 sene gercek demokrasi yaşasa
bugunku partilerin hicbirine oy vermez, ne chp ne akp ne mhp hicbiri zırnık oy alamaz
cunku demokrasi bizim yapımıza ters, demokrasi diye cok farklı şeyler dusunuyoruz.
Halk olarak hersey benim hakkım diyoruz, aynını liderler dusunuyor cunku AYNI gen ve SOYA sahibiz, SOYMAK BENİM HAKKIM diyor ve kutucukları dolduruyor.
Petrol konusuna gelince 6 aylık stok felan hikaye, petkim yonetimni biliyorum isim
vererek de konusurum gerekirse, isteseler 3. aydan itibaren bu fiyatı cekebilirlerdi
ama hukumet cektirmedi cunku
" devletin sadece yakıtdan aldıgı toplam vergi 45,9 milyar TL’ye ulaştığı ve bu miktarın 32,6 milyar TL'sini ÖTV'nin oluşturduğu belirtiliyor." = 14 milyar dolar
yani eskinin parası ile 32,6 KATRİLYON tl her sene vergi topluyor devlet.
sizce bu paradan neden vazgecsin indiri yapıp