yok o 4 uclu olanlar dan diil onuda sordun o 25 ytl dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar, performans bujilerinin daha iyi bir ateşleme sağladığı tartışılmaz bir gerçek.Yalnız bilinen markaları tercih ederseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Nasıl Japonlar için Jackson Racing, HKS gibi markaların iridium bujileri var ise opel için de Splitfire'ın iridium bujisi var.Ben yaklaşık 15.000 km'dir kullanıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum.Hadi faydasını geçtim, 100.000 mil ömrü olduğu için 30.000 km'de bir değiştirme derdinden kurtuluyorsunuz...
satıcı ile irtibata geçtim ben...
kendi aracım için sordum, uygun dedi !!
kaç volt dedim 45,000 dedi (biraz da abarttı galiba)
z22se motor uygun mu dediğimde evet dedi
şimdi gelelim olaya;
bizim vectraların bobini yaklaşık 65.000 volt ile ateşleme yaptırıyor, bu bizim araca nasıl uygun olacak ???
bırakın bu işleri, araba neyse ohep söylüyorum, 1 kere daha söylemekten zarar gelmez, standartların dışına çıkmak her zaman için motora zarar verir...
splitfire buji gerçekten iyi şimdiye kadar kötü bir tane yorum duymadım ama tam bir verim almak için buji kabloları ile birlikte değişim yapılmalıymış yanlışım yoksa bide Bosch un bujileri var onlar hakkında da iyi diyorlar
Araba japon olsa bir sürü marka var.Mesela NGK süper bir marka ama bildiğim kadarı ile Opel'e uygun bujisi yok...