patlak eksoz yardımı:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar pazar gunu arabadan patlak eksoz sesi geliyordu bugun servise gittim orta eksoz patlamış. yenisine 220 ytl istediler. yan sanayi 70 ytl. yan sanayi 1 yıl garanti var 2.5 3 sene gider dedi. sizce ne yapsam iyi olur orjinal mi yoksa yan sanayi mi yoksa hiç değiştirmesem mi? yardımınızı bekliyorum :confused:

degıstırmek zorundasın delık ısıyla buyur
garantısı varsa yan sanayı tak fıyat makul

yan sanayi taktır ;bişey olmaz ben 2.5 senedir kullanıyorum bi problem yok ama kalite kalite değişiyor; iyi araştır seçenekleri...

Bu durumda ben şöyle düşünüyorum. 3 Yan Sanayi=1 Orjinal. En az 3 yıl giderde diyelim ki 2 yıl gitti = 6 yıl demektir. Orjinale 6 yıl garanti verecekler mi? Hayır o zaman, cevap belli değil mi?

dogru valla ben de aynısını düşünüyorum. 70 ylt dediler fiyat birkac yere daha sordum hemen hemen aynı fiyatı verdiler.

kaliteli yan sanayi bişey taktırmanı tavsiye ederim ben bosal taktırdım memnunum istanbul anadolu yakasında kartal sanayiinde 80 ytl idi sanırım arka eksoz.
saygılarımla...

benim ki orta eksoz 70 ytl dedi. yarın taktıracam artık bakalım ne kadar gidecek... tesekkurler

Geri