pasta&cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araca pasta cila yaptırmayı düşünüyorum. önerileriniz dikkat edilmesi gereken hususlar, pasta cila markaları en iyi hangisi ellemi yoksa makine ile atılması mı uygun olur ? yardımlarınız için teşekkürler araç metalik petrol mavisi renginde

Benimde yapmam lazım bu aralar. Ama ben kendim yapıcam sanırım makineyle. En incesi boyayı en az inceltenini kullanmak doğru olur. Carpex çokça gördüm ben reyonlarda, tavsiye edende çok var. Oto kuaförlere bi sorulabilir. Kısacası benimde tavsiyeye ihtiyacım var pasta konusunda.

walla arkadaşlar bende yaptırcam o işi beim astraya da. Adam gibi yapacak birilerini arıyom şimdilik. Ne kadar fiyat verdiler size? Ben burada sormadım henüz ama...

Geçen ay 80 ytl'ye yaptırmıştım, akdeniz sanayinde kapırtacı. Yıkamacılarda yapıyor ama kaporta-boyacı gibi yapıyorlarmı bilmiyorum. Ben memnunum, küçük bi kaç rutuş, koltukta bir iki leke silinmesi ve güzel bir iç dış yıkamada fiyata dahil

oto kuaför 100 ytl demişti bana da geçen ay.

güzel olur abi yapdır walla.bi fikrim yok ama senı kutlarım süper bi olay bu pasta cila olayı. ama lütfen iyi düşün yapdırırsan geri dönüşü olmaz bu işin.ince eleyip sık dokumaya dewam edin yani.

Geri