passat 1.6 dizelll

zaten uluslar arası otoban süratleri belli 90 ila 120 arası bunun dışında bir kaç hız sınırı olmayan otoban dışında her yerde avrupa amerika türkiyede şehir içi şehır dışı hızlar sabittir..

1.6 dizel motorda bu hızı yapar 1.4 bile yapar ama performans tabiki göreceli bir şeydir..

vw satış politikasında çok büyük değişikliklere gitmeye başladı artık elindeki eskileri değerlendiriyor kullanıcı memnuniyetinden çok ticari kaygılarını ön plana alır oldu yoksa eski vw olsa asla passatta 1.6 dizel üretmezdi.. bunu seat exeo da da görebilirsiniz eski a4 kasasını alıp adamlar uğraşmadan seatda kullanmışlar her şeyi a4 tek amblemi seat..
vw üretim politikasında büyük değişikliklere gidiyor..elindeki eskileri artık çekip çevirip biraz makyajlayıp diğer markalarında değerlendiricek bir taşda iki kuş vurucak..

bunu audi de de görebilirsiniz vw lamborginiyi aldı audinin r8 ve yeni tt si bire bir çakma lamborgini resmen.. lamborgininde iç konsolunu bilgiğiniz a6 konsolu koydular değişiklik yapmaya bile üşenmedi adamlar..

opel hala koymasın insignia ya astra ya 1.6dizel:(

nette yeni kasa passatla sanırım en geç 2012 ilk çeyrekte 1.6 dizel 140bg dsg 7 ileri yeni kasa ile sunacaklar sonra peynir ekmek gibide satacaklar.70.000- 75.000tl gibi bir fiyat aralığında bekliyorum. trendline paket ayarı tahminim

yok abi ben TSI motoru sadece bizim vergi dilimleri açısından yargıladım. ona göre hacimleri söyledim. yani bir nevi düşük hacimden maksimum performans almaya çalışıyoruz TSI benzinli motorlarda, bari vergi diliminin izin verdiğince hacmi büyütseler dedim. ama tabi sadece bizim vergi dilimlerine göre motor üretecek değiller...
Bunada sükür Korhan, 2003 yılı idi galiba ford c-max'da şimdi hemen her araçta olan 1.6 dizeli ilk defa getirmişti, hatırladığım kadarı ile o zaman C/D sınıfı araçların hemen hiç birinde 1.6 ve altı yeni nesil dizel yoktu, hatta dizel bile az vardı :D O motoru kullanan bir araç nasip olmadı yıllardır gerçi orasıda ayrı. Arkadaşlara anlatıyordum 1.6 işte vergisi şöyle v.s. die :kop:
Dediğin gibi şu an 1.3 altı dizel ve benzinli ile biraz daha kuvvetli olan 1.6'ya kadar olan dizel ve turbo benzinliler daha mantıklı. opeldeki, vw'deki v.s. gibi. Fİrmalar yine sadece Yunanistan yada Türkiyeyi düşünüp küçük hacimli yüksek sıkıştırmalı motor yapmazdı ama emisyon değerleri v.s. bu konuya el atmaya itti herhalde. Yada başka birşey var ben bilmiyorum
nette yeni kasa passatla sanırım en geç 2012 ilk çeyrekte 1.6 dizel 140bg dsg 7 ileri yeni kasa ile sunacaklar sonra peynir ekmek gibide satacaklar.70.000- 75.000tl gibi bir fiyat aralığında bekliyorum. trendline paket ayarı tahminim
70-75 çok değilmi o mtv dilimindeki araçlar için Volkan? şu anda 55'e veriyorlar güncel kasa manuel passatı. 20-25k fark fazla gibi ?
2011 seçimlerinden sonra kanun değişir bu gidişle, vatandaş haklı olarak küçük hacimliye kayınca devlet "sözde" vergi kaybını önlemek için onada bir çare düşünür sanki :rulet:

açıkcası ben araçda fazla bir ekonomiye inanmıyorum o lastik döndükçe o araba yakıcak..
ve insan orantılıyorda adam benzinliyle yılda 20 bin yapıyorsa dizel araçla yılda 40 bin yapıyor yani dengeliyor..

passat dedin mi türkiyede her zaman bir adım önde olurrr ne c5 nede 407 her zaman passat önde ki olur kiiii bir de 1.6 dizel ortaya çıktı ve iyiki de çıktııı bu araçta giderrrr niye gitmesinnnn nede olsa 1.3 değil 1.6 dizelll

Konu hakkında tam emin olmasamda opelin 1,3 de inat etmesi motor üretememesi. Ne zaman fiat 1,6 dizel üretip opel e satar o zaman opel 1,6 dizel satar yada fiattan başka bir firma ile anlaşıp motor satın alması gerekli.[/QUOTE] ıyıde zaten lınea da 1.6 dızel motor var benım bıldıgım.. keske opelde 1.6 yapsa yada 1.5 yapsa..
bende eskı patronumdakı 2.0 tdı passat ı kullanıyordum sonra benım corsaya bınınce sankı araba gıtmıyo bı yerı bozulmuş gibi geliyodu...

zaten bence dizel motor dediğin 2.0 tdi olur gitti mi gider ekonomi ise ekonomi.. 1.6 falan tamamen piyasa işi maksat aracımı satıyımda kasam dolsun mantığında çıkan araçlar.. o çıkıcak passat 1.6 da donanım konfor olarak bom boş olucakdır arabayı doldururlarsa 50 bin tl lik aracı 60-70 e satmak zorunda kalırlar..

passat dedin mi türkiyede her zaman bir adım önde olurrr ne c5 nede 407 her zaman passat önde ki olur kiiii bir de 1.6 dizel ortaya çıktı ve iyiki de çıktııı bu araçta giderrrr niye gitmesinnnn nede olsa 1.3 değil 1.6 dizelll

Passat için olmasada vw nin bir sözü var. Biz en iyisini yapana kadar en iyisi bu :D Galiba haklılarda.

Passat için olmasada vw nin bir sözü var. Biz en iyisini yapana kadar en iyisi bu :D Galiba haklılarda.

onu kendi gurubu içinde demişdir :) vw audi skoda seat scania falan :D

yoksa saab volvo mercedes bmw gibi abileri varken ne haddine en iyisi :D her kez rütbesini bilicek :D

Geri