passat 1.6 dizelll

Motor olarak 2 donanım da;1.8 T 160hp,2.0 200hp,2.0 D 140hp,2.0 D 170 hp kullanıyor..Comfortline dan fazla donanımları;6'lı cd çalar,ahşap iç kaplama ve alacantra deri döşeme,ayak bölgesi aydınlatma,arka cam perdeleri,6.5 luk dokunmatik ekranlı radyo mp3 çalar,katlanır yan aynalar,sunrof(opsiyonel),far yıkama ve viraj aydınlatmalı farlar,hafızalı sürücü koltuğu,otomatik park pilotu,ısıtmalı koltuklar,arka yan hava yastıkları ve birkaç değişik jant/koltuk opsiyonları...Bu özellikler rakiplerinde de mevcut...

güzelmiş :D bu araçlar hangi marka ve modeller mesela?

mazda 6 2009 dan sonrası,honda accord aynı şekilde,subaru legacy,audi a4 ü,n lüx segmentleri,a6 lar,bmw m3 ve m5 in yüksek motorlu özel sınıfları,mercedes c cl cls e ve s serileri ve tabiki insignia..Bunlara volvo,jaguar,saab ve toyota markalarının da ilgili sınıftaki araçlarını ekleyebiliriz...

Son düzenleme:
mazda 6 2009 dan sonrası,honda accord aynı şekilde,subaru legacy,audi a4 ü,n lüx segmentleri,a6 lar,bmw m3 ve m5 in yüksek motorlu özel sınıfları,mercedes c cl cls e ve s serileri ve tabiki insignia..Bunlara volvo,jaguar,saab ve toyota markalarının da ilgili sınıftaki araçlarını ekleyebiliriz...

tmm da bunlar 60 bin TL civarı mı? mazda6, accord, a4 tmm da yukarıdaki mercedes, bmw, a6 lar fln daha pahalıdır bence...

tmm da bunlar 60 bin TL civarı mı? mazda6, accord, a4 tmm da yukarıdaki mercedes, bmw, a6 lar fln daha pahalıdır bence...

DOğru söylüyorsun korhan abi de işte mesela adam sunrof,koltuk ısıtma almıyor...YA da motorunu performanslı yüksek seçmiyor..Zaten ordan 15-20 lira oynar..Hadi bmw ve mercedes i rakip olarak görmeyelim.Audi de kendi şirketi sayılır...ama sınıfının donanımlar böyle..İşte burda kalite ya da pazar rekabeti meydana geliyor.Bu da fiyatları etkiliyor...

bu 1.6 dizeli c5 407 dizelleri ile kıyaslama yapalım hem fiyat hemde motor seçenkleri nede olsa aynııı

passat trendline da bence tek eksikkk sis farlarının omayaşı çünkü araçta yokuş kalkış sisteminden abs ebd .. a dan z ye tüm güvenlik ekipmanları varrr veee bana göre kullanılan malzeme ve işçilik olarak da baktığımızda passat 407 ve c5 den daha kaliteli bir his veriyorrr motorlarıı aynı özelliklerde olacağını düşünüyorum

aracı alırken ben her zaman 2. el değerlerini de ön planda tutmakta fayda varrrr passat 2. elde daha az üzerr

geri kalann sadece dış tasarım ve araçlardan ne beklediğinizzz bu işin sonu hıghline yada premiım ex .... sx pk

Ali abiye katılıyorum ancak fransız arabalarına pek güvenemiyorum açıkçası..Gerçi şimdi şimdi toparlanmaya başladılar ama ve eklemek istiyorum eğer dünya savaşları sonrasında Almanya nın ordusunu kısıtlayan antlaşmaları olmasaydı,belki Almanya araba sektöründen geçinme imkanı bulamayacaktı..Yani demek istediğim adamlar orduya harcadıkları parayı sanayi ve doğal olarak da araba sektörüne yatırdı...Bu da araba sektöründe Almanya yı dünya liderliğine taşıdı...

Motor olarak 2 donanım da;1.8 T 160hp,2.0 200hp,2.0 D 140hp,2.0 D 170 hp kullanıyor..Comfortline dan fazla donanımları;6'lı cd çalar,ahşap iç kaplama ve alacantra deri döşeme,ayak bölgesi aydınlatma,arka cam perdeleri,6.5 luk dokunmatik ekranlı radyo mp3 çalar,katlanır yan aynalar,sunrof(opsiyonel),far yıkama ve viraj aydınlatmalı farlar,hafızalı sürücü koltuğu,otomatik park pilotu,ısıtmalı koltuklar,arka yan hava yastıkları ve birkaç değişik jant/koltuk opsiyonları...Bu özellikler rakiplerinde de mevcut...

saydığınız donanımların çoğu benim aracımda da mevcut eksiklerde istesem sonradan yapılır ama ben beğenmiyorum misal ahşap kaplama far yıkama gibi..

almanlar bmw mercedes vw gibi firmalar saçlarını dünyanın en zengin kaliteli madenleri olan güney afrikadan alıyorlar sanırım güney afrikada mercedesin madenleride var o yüzden alman araçlarının saç ı dünyadaki en sağlam ve kaliteli saç.. fransız japonların saçları o kadar kaliteli değil 2. sınıf saç diye biliyorum onlarda o zayıflığı teknolojik takviyeyle kapatmaya çalışıyorlar..

Son düzenleme:
saydığınız donanımların çoğu benim aracımda da mevcut eksiklerde istesem sonradan yapılır ama ben beğenmiyorum misal ahşap kaplama far yıkama gibi..

doğru ama tercih meselesi... ;)

yok yani demek istediğim bu araçlardaki donanım 60 bin tl lik araçlarda aramaya gerek yok gayet makul fiyatlarda 2-3 yaşındaki araçlarda bile var hatta bu donanımın hepsi normal bir 2003-2004 vectra elegance da bile var yani sunduğu donanımı gözde büyütmemek lazım ondan dedim..

Geri