Passat 1.6 102hp alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

usta23

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ,
Passat 1.6 102hp Trendline web sitesindeki liste satış fiyatı 42,000 bu araç alınır mı?
esp, asr, msr (elektronik motor çekiş kontrolü), ebd, edl (elektronik defransiyel kilidi), abs, oto.yokuş freni, hız sabitleyici standart. Özellikler iyi de motor nasıl acaba?

donanım olarak yeterli...
motor=vw.ürettiği en sağlam ve en sorunsuz motorudur
normal kullanımda kasaya göre motor yeterli seviyede (kullandım test ettim)
konforuna sözlenecek söz yok ,kesinlikle çok rahat konforludur..
ama performans istiyorsanız 1.6 motor yeterli olmaz..
vectra c 1.6 tecrübelerime göre vectradan daha konforlu ve daha atak..
4 ay önce toyota corolla aldım..
passsat 1.6 alıcaktım tam otomatik seçeneği olmadığı için vazgeçtim..
yani kısaca ,şiddetle tavsiye ederim

Teşekkür ederim Erhan bey bende vectra c hastasıyım ama 0 araç almak istiyorum. Konfor benim için performanstan önce gelir.Fiyat uygun bence.

102 BG 1.6 motor vw grubunun en kalender, en sorunsuz, bırakın LPG'yi tabiri caizse yeni rakıyla bile çalışabilen motoru. Bundan dolayıdır ki artık TSI teknolojisine sahip olmasına rağmen vw halen bu motoru üretiyor ve kullanıyor. O kasaya da yetiyor, "yetmiyor" diyenler gidip 2.0 TDI alsın.

Donanım olarak zaten yazmışsınız, trendline (ki passatların baz modelidir) da bile yığınla donanım mevcut.

Passat 102 BG Trendline bence fiyatına göre çok mantıklı, çok makul bir araç. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

bencede fiyatına göre gayet makül vw yi hiç sevmememe rağmen bu satırları yazarken elim vicdanımdaydı

Çetin bey , şu anki aracım clio 1.5 dci inanılmaz az yakıyor. İşimden dolayı il merkezinden ilçeye gidiş-geliş ve şehiriçi günlük 90 km yol yapıyorum. Haziran ayında il merkezine gelme ihtimalim var.Bu gerçekleşirse clio yu satıp passat ı alacağım inşallah.Hayırlısı bakalım.

yakıtta clio ile aralarında ciddi fark olacaktır aşağı yukarı 2 katını yakar

Çetin bey , şu anki aracım clio 1.5 dci inanılmaz az yakıyor. İşimden dolayı il merkezinden ilçeye gidiş-geliş ve şehiriçi günlük 90 km yol yapıyorum. Haziran ayında il merkezine gelme ihtimalim var.Bu gerçekleşirse clio yu satıp passat ı alacağım inşallah.Hayırlısı bakalım.
illaki yakıt farkı olacaktır...
ama passatı sakin kullandığınızda inanın sizi hiç üzmeyecektir..
ayrıca vw. kalitesi passat'la birleşince gerçekten tadından yenmiyor..;)

102 BG 1.6 motor vw grubunun en kalender, en sorunsuz, bırakın LPG'yi tabiri caizse yeni rakıyla bile çalışabilen motoru. Bundan dolayıdır ki artık TSI teknolojisine sahip olmasına rağmen vw halen bu motoru üretiyor ve kullanıyor. O kasaya da yetiyor, "yetmiyor" diyenler gidip 2.0 TDI alsın.

Donanım olarak zaten yazmışsınız, trendline (ki passatların baz modelidir) da bile yığınla donanım mevcut.

Passat 102 BG Trendline bence fiyatına göre çok mantıklı, çok makul bir araç. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
tek kelimeyle süper açıklama...

Cevaplar için teşekkür ederim , kafam çok karışık değildi aslında nede olsa vw dir dedim. Daha bi bayi ile görüşmedim. Bi ara uğruyayım bakalım fiyatta bişeyler yapabiliyorlarmı.

Geri