Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat abi görüşemiyoruz msn'de:D nasıl gidiyor iş güç?keyifler iyi inşallah..

berkay iş güç pek tadında değil, dükkan değiştirip daha ucuz kirası olan bi yere geçiçez. sanayiden başka yere ruhsat alma işimiz zor, sanayide dükkan bulmak zor. sen kafana esince yaz msnde ben gelince okur cevaplarım.

Erkeğin hası, Şanzumanın hası buralara takılır.. ;) :)

otomatikten başka arabaya binmem . ne o ikiye bi vites at.

öbür tarafda işler karışmış galiba. mehmet demiştim dimi suç bize kalır diye.

o değilde adam hem "erkek adam otomatiğe binmez" diyor hemde biz laf söyleyince zoruna gidiyor. bizi suçlu ilan ediyor.

eee millet nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor keyifler. beni sormayın işler kesat ve problemli sanırım ticaret hayatım kısa sürücek. en azından ortakla kısa süreceği kesin.

o değilde adam hem "erkek adam otomatiğe binmez" diyor hemde biz laf söyleyince zoruna gidiyor. bizi suçlu ilan ediyor.
orada ben bi yorum yapmıştım polat abi bilmem gördünmü..benım mesaj nedense silinmiş millet demediğini bırakmaz ben kibarca yazdım ama silinmiş..herneyse konu tatlıya bağlanmış sanırım:)

merhaba, bir kaç gündür yoktum arkadaşlar nasılsınız? Manuel forumunda demokrasiye balans ayarı yapılmış sanırım

İyiyiz abi, gel sen nerdesin yaw :D
Şu benim şanzumanın filtresini nasıl değiştireceğiz? Servis sanzumanın inmesi gerekir dedi(hedef) :)

Otomatikçiler siz hiç merak etmeyin, sonuna kadar savaştım ben ve olayı güzel bi sonuçla kapattık.. ;)
:)

İyiyiz abi, gel sen nerdesin yaw :D
Şu benim şanzumanın filtresini nasıl değiştireceğiz? Servis sanzumanın inmesi gerekir dedi(hedef) :)
dinçercim ben hedefe yada doruğa hiç gitmedim. günlasa gidiyorum. arayıp bir soralım istersen. biliyorsun günlas şu limanda olan yetkili servis. bu yaz 120 bin bakımı yaptırırken hedeften fiyat aldık. clubcard indirimini dahil edince fiyat neredeyse aynıydı. bilmiyorum sen hiç gittin mi ama ustaları ve müşteri ilişkileri gayet iyi.

Geri