Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün eve işyeri servisiyle geldim. Yer yoktu öne oturmak zorunda kaldım. Gelirken şoför başladı konuşmaya. Memleket nere falan dedikten sonra baktım, trafikte vites değiştirdikçe üfff püfff diyor. "Ne oldu beyefendi?" dedim gülümseyerek. Dediki: " Ya abi ben bu vitesi 36 yıldır 1-5 arası gezdiriyorum. Bu vitesi neden icat etmişlerki? Ne gerek vardı yani? Arabalar tek vites olsaydı daha iyi olmaz mıydı?" dedi. Ben de cevap verdim. " Ben de sizin gibi düşünüyordum sattım arabamı kurtuldum, inşallah birdahaki otomatik olacak" dedim. "Sorma be abi, keşke benimde öyle bir şansım olsa da otomatik kullanabilsem. Ne lüzumsuz bir şeydir şu vites"

aksaraya yıllar önce 302 otobüsler zamanında bir otobüs getirtiliyor hollandadan, otobüs V10 motor otomatik vites. birkaç yol yapıyor şoför diyorki sahibine abi ben bunu beceremiyom, elim ikidebir vitese gidiyor huzursuz oluyorum diye. sonra söküyorlar düze çeviriyorlar, sonrada araba çok hızlı diye motoru küçültüyorlar V8 atıyorlar.
bunun gibi onlarca türünün tek örneği arabalar ziyan oldu.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun

konyada bitane 2,0 hdi otomatik vites 406 vardı. beyin problemi vardı. fiyatıda uygun. müşteri oldum ama anlaşamadık. beyin kısmı kolay düşünürsen bir görüş istersen. tabi duruyorsa.
ha binilecek arabamı dersen kötünün iyisi fazla elde tutmamak lazım. ben ticari amaçla düşünmüştüm.
Eyvallah abi, 406 mevzusu sami abinin ilandan kaynaklanıyor, ama ben bunu satın aldığıma bile şaşırıyorum bu mali durumda :)

ilerde imkan olursa 406,mondeo ghia tdci v.s. uyugun araçlar fiyat olarakta

Piston, Segman, Bujiler...
Bize Otomatikçi Derler... :)

Piston, Segman, Bujiler...
Bize Otomatikçi Derler... :)

mehmedim gene döktürdün, maşallah ne cevherler varmış sende, bu arada 57ye bayıldım. nede olsa düğün arabam. başımın belasını bunun kırmızısıyla götürdüm cenazeme.

Bak bak tepkileride hemen yönlendirmiş :D ona göre :D:D Yalan yok 1.9 cdti otomatik imkanım olsa yarın alırım. Sonra biraz değiştiririz olur biter :)

97 Astra gls otomatik aldım bugün, hakımızda hayırlısı :D Burak manuel Passat alırsan çizerim arabayı :)

Passat durumu çok vahim :):)

Para olacak, gidip Highline donanımlı, sunrooflu masaj koltuklu ahşap döşemeli DSG TDI alacaksın, canımız sağolsun.

Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun Dinçer. Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullan.

Son düzenleme:
aksaraya yıllar önce 302 otobüsler zamanında bir otobüs getirtiliyor hollandadan, otobüs V10 motor otomatik vites. birkaç yol yapıyor şoför diyorki sahibine abi ben bunu beceremiyom, elim ikidebir vitese gidiyor huzursuz oluyorum diye. sonra söküyorlar düze çeviriyorlar, sonrada araba çok hızlı diye motoru küçültüyorlar V8 atıyorlar.
bunun gibi onlarca türünün tek örneği arabalar ziyan oldu.

aksaray'da normaldir polat abi bilmezmisin... adamlar kaldırımdan yürümeye dahi alışamadılar otomatik FİTESe :) mi alışacaklar ;)

Passat durumu çok vahim :):)

Para olacak, gidip Highline donanımlı, sunrooflu masaj koltuklu ahşap döşemeli DSG TDI alacaksın, canımız sağolsun.

Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun Dinçer. Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullan.
Masaj koltuk iyimiş 1 tl'ye masaj diye yazarız camına araba pararında :D:D

Teşekkür ederim, çok daha iyileri bi karar versen senin olacak, bundan eminim ama hayırlısı diyelim :D

İnadına manuelci seni.. :D:D :gazmod-on:

Araba almak hakketen zor işmiş, ben 10 günde helak oldum, sonrada yeter artık şusu busu uğraşmadım aldım geçtim :)
Aldığım araba arkadaşımın eski aracının aynısı, kendisi arabayı beğendi, pazarlığını yaptı. Satıcıyı aradı ertesi gün; banada aracı servise gösterip parasını denkleştirip (en zor kısmı) almak kaldı. Alıp geçtim dediğimde böyle..

Otomatikçilere Hürmetler Diliyorum :D

Geri