Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dernek sessiz bugün. Arabayı kullanmaya başlayınca başlarım sorulara :)

canın sağolsun dinçer 7 24 hizmete hazırız.

yeğeninin ödevlerine yardım lazım artık pek giremiyorum. ama hergece okurum mutlaka. zaman olursa yazarım.

Düşünmen yeter abi :)

Arabam Otomatik, trafikte ilerlemek çok pratik.. :D

arkadaşlar herkese selmlar. aracımı ölçtüm bugün km de ş içi 14,5 lt ye yakın lpg sarfıyatı. 15.000 km dor bujı ve 5 000 km dır hava fıltresı değişmedi etkilermi. canım sıkıldı ya mılet aynı sarfıyatı benzişnde yapıyo nerdeyse.. :(

arkadaşlar herkese selmlar. aracımı ölçtüm bugün km de ş içi 14,5 lt ye yakın lpg sarfıyatı. 15.000 km dor bujı ve 5 000 km dır hava fıltresı değişmedi etkilermi. canım sıkıldı ya mılet aynı sarfıyatı benzişnde yapıyo nerdeyse.. :(

Yandım Allah satıyorum arabayı :D lpg 14-15 ie 12 yakar şehiriçinde benimkide.
Memlekete gitmek için emanet araç bulayım bari :rolleyes:

litre olarak %20 artış düşünürsek benzinde 11-12 litre eder, bence 2 litre gibi fazlan var. hava filtresi etkilerde buji daha çok etkiler. birine bujileri göstersen önce para alacaklarını sanmam. durumuna bakarak bence birşey diyebilirler. hava filtresinide gözle görürsün.yazdan çıktık filtre yazın tozunu çabuk çeker.
ikisinin toplam maliyeti 30-40 tl yi geçmez değiştirip deneme yapman daha mantıklı.

ben tek tırnak buji taktım yeni. sanki motor verimi eski bujilerle(ki 55bin km oldular nerdeyse) aynı gibi ama tam emin değilim bir süre daha kullanıp deniyecem. eğer 55bin km.deki bitik çift tırnakla aynı performansı verecekse bir esprisi yok.

benim sattığım aracım geçen sene lpg de (Astra f gls otomatik) 225 lira yakıyordu..ben aldığım bnzinleri hesaplamıyordum..:(

Polat abi görüşemiyoruz msn'de:D nasıl gidiyor iş güç?keyifler iyi inşallah..

Geri