otomatik lpg sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taİ-FuN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taİ-FuN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler benim bir sorunum var öncelikle lpg li otomatik vites aracımda yolda giderken stop ediyor lpg'nin markası atiker benzinde çalıştırdığımda sorun yok lpg 3. ayda taktırıldı araştırmalarıma göre atiker böyle sorunlar veriyormuş.lpg almaya gittiğim yerdeki motor ustasına sordum pis lpg koymuşlar dedi. sorun lpg den çıkarsa önce aldığım yeri nereye şikayet edebilir çünkü 50 m gitmeden araç stop ediyordu yeni lpg koydurduğumda stop etmedi.ne yapabilirim salı günü lpg taktırdığım yer gideceğim içinde pis lpg varsa tankı temizlerlermi?aracımda arıza ışığıda yanıyor.

Niye taktirdin ki atiker zavoli brc taksaydin başin ağrimazdi ucuz gibi gözüken atiker sonraki masraflariyla diğerlerini geçiyor zaten inş aldiğiniz lpg dendir

ben aldımdığımdan 1 hafta önce takılmıştı zaten inş. aldığım lpg dendir.

ne alakası var atıkerden olduğunu nerden biliyorsunuz en ufak birşey olunca atıkere atıyorlar zaten ucuz ya..ama atıker 1.500 olsa hiçbiri birşey diyemeyecek...neyse benim GT de var ve bildiğim 4 tane vectra B gt de var köküne kadar basıyolar bu adamlar ama bir kere bike bende dahil olmak üzere atikere bakım için veya ayar için gitmedik yani hiç sorun yaşamadık atikerden çok çok da memnunuz ....

iş ustada biter arkadaslar

ben gazdan şüpeleniyorum gazdansa ne yapabilirim?

ya bide ben şunu duydum,bu stop etme olayı bununla alakalı olabilirmi acaba? lpg montaj yaparken " manifoldu delerek yapılan montaj bide delmeden yapılan montaj " ben zavoli taktırdım,usta " 50 tl lik bi parça kullandı manifoldu delmedi " arabam (şeytan kulağına kurşun) teklemiyo bile... bilemiyorum belki bu manifolddaki delme işlemiyle alakalıdır belkide stop etme olayı

abi gazdansa aldığın gazı değiştircen tabikide,işallah gazdandır...ben aygazeuro,bide shellgaz kullanıyorum

ah ben gazı shell den aldım ama öbür cdx de aygazeuro + kullanıyorum onda sorun yok

gazdan değildir sanmıyorum. yani o kadar çok aşırı derece etkileyeceğini sanmıyorum. eğer öyle ise lpg filtrelerini değiştirin yeter. tankı vs. söktörmenize gerenk yok

Geri